Foto: Tina Scott

Öhman tar ett år til i klubben

En gledelig nyhet at Victor Öhman har forlenget kontrakten sin med Sparta med ett år.

Öhman kom til klubben i sommer, og var ikke i tvil om hva han ønsket videre.

Det gikk veldig fort fra tilbudet om ny kontrakt kom til jeg skrev under. Jeg var aldri i tvil om hva jeg selv ville. Jeg trives veldig godt med både laget, lederne og byen som en helhet, og jeg kjente tidlig at jeg ønsket å være med videre, uavhengig av medspillere og om de andre svenskene i laget ble med videre eller ikke. Jeg tok dette valget for meg selv, sier Victor om kontraktsforlengelsen.


Victor har stor tro på laget, og ønsker å både utvikle seg videre som hockeyspiller, og å vinne med Sparta. 

Vi har en veldig god og treningsvillig gruppe, som kan slå hvem som helst på en god dag, og jeg har lyst til å vinne det som kan vinnes i Norge sammen med denne gjengen. Nivået i Norge var mye høyere enn hva jeg forventet før jeg kom, her kan jeg utvikle meg til å bli en bedre spiller, og nivået er ikke noe lavere enn i Allsvenskan, skyter han inn. Jeg jobber hardt hver dag med å bli mer eksplosiv på isen og heve tempoet mitt. Sparta er gode på utvikling av spillere, og GET-ligaen er et fint springbrett til å komme seg videre til større ligaer i Europa når man er klar for det. Det er ikke her vi tjener pengene, men Sparta er en god plass å være for å legge grunnlaget til å kunne havne i bedre ligaer.

 

Victor har allerede tatt store skritt som hockeyspiller etter han kom til Sparta, som et resultat av gode treninger, en fin treningsgruppe, mye spilletid og tillit og god trivsel. Han ligger på 3. plass på den interne scoringslista for Sparta, og har per dags dato 10 mål og 8 assist. Det blir en fornøyelse å se han videre på isen i den blåhvite drakta også neste sesong! (Foto: Jon A. Johansen) 

Les mer om signeringen på SA.no