Foto: Sparta Media

Nytt preg på restauranten!

Vi har i sommer pusset opp restauranten, og holder på med å bygge ett nytt lounge området oppe i baren. Restauranten, som er et delt prosjekt mellom Vatvedt-loungen og Fosby-brakka, vil også åpnes opp for bestilling for privatpersoner!

Sparta har over lang tid ønsket en oppussing av disse lokalene. Før seriestart ble det startet et realt dugnadslag for å gi restauranten en ordentlig løft. Ny, stor lounge ble bygget, mesteparten av inventaret ble byttet ut og veggene fikk ny farge.

Restauranten vil med dette være åpne for alle som ønsker seg et måltid før kamp. Ønsker din familie, din vennegjeng eller ønsker du å komme alene, skal du vite at du er hjertelig velkommen.

Førstkommende Torsdag 19.00 har vi hjemme premiere mot VIF hockey, og dette kickstarter vi med en Tapas aften og ønsker å se flest mulig av dere i restauranten vår.

Prisen for dette er 250,-kr per person, for de av dere som har billett/sesongkort fra før av. Drikke tilkommer.

 

Bestilling skjer på telefon 916 51 190 eller ved å sende mail her.

(bestilling må skje innen onsdag kl 12.00)

Så nå er det ingen grunn til å ta middagen hjemme før kamp, ta den i Sparta Amfi!

Sparta ønsker å rette en stor takk til Winkler Innredninger, XL Bygg Knatterudfjellet, Morten Oliversen, Lars Erik Martinsen, Rino Løkkeberg og flere for jobben som har blitt lagt ned i oppussingen.