Spartatæl har bidratt til at Sparta har hentet en amerikansk toveisspiller kommende sesong (Foto: Jon A. Johansen)

Ny center klar for Sparta

Sparta har signert amerikaneren Greg Wolfe. - Vi kunne ikke klart dette uten hjelpen vi har fått, sier trener Sjur Robert Nilsen. 

Sparta har signert en ny toveisspiller for kommende sesong. Spilleren heter Greg Wolfe, er 27 år og fra Michigan. -Greg besitter en del lederegenskaper som vi har sett etter i en ny spiller, sier hovedtrener Sjur Robert Nilsen. 

Spilt i AHL

Greg Wolf har spilt universitetshockey for Michigan State, samt at han har spilt noen kamper for AHL-lagene Iowa Wild og Albany Devils. -Han er en center og vi har hørt veldig mye bra om han. Han kan spille både overtall- og undertallsspill. I tillegg vet han hvor målet står, sier Nilsen. 

Tusen takk

Sjur Robert Nilsen understreker at denne spilleren nok ikke hadde kunnet blitt hentet uten den hjelpen vi har fått av Spartatæl. Nå har vi fått litt ekstra penger og da har vi kunnet hente en spiller av bedre kvalitet. Det setter vi enormt stor pris på sier Nilsen. 

Ydmyk

Greg Wolfe har nettopp spist lunsj da sparta.no ringer amerikaneren via Skype. 27-åringen er for tiden i New York hvor han bor og jobber. Opprinnelig vokst opp i Michigan hvor han har spilt hockey siden han kunne gå. - Brødrene mine spilte hockey og det var et naturlig valg for meg. 

Amerikaneren er ydmyk over at byen har bidratt med penger slik at han har fått kontrakt. -Det gjør at jeg har enda mer lyst til å gi noe tilbake, sier Wolfe. 

Se hele videointervjuet med Greg Wolfe her:

Statistikk kan du lese her