Foto Jon A. Johansen

Krigere på haifiske

Sarpsborg Sharks inviterte torsdag Sparta Warriors til oppvisningskamp i Skjeberghallen. Både A-laget og yngres avdeling spilte kamper, og samtlige gjorde sine saker bra.

Midt i den harde sommertreningen fikk både unge og voksne krigere forsøke seg i kamp på torsdag. Imidlertid var ikke dette kamper som foregikk i den vante settingen med skøyter på beina, nå var det joggesko, ball og innebandykølle som skulle testes.

 

De unge satt listen høyt

Før A-lagene skulle måle krefter, var det gutter i alderen 10-12 år som skulle forsøke seg. Det var uten tvil uvante regler for de unge, og mange av de unge hockeyspillerne undret seg over at det nå ikke var lov å takle. Den store frustrasjonen kom imidlertid når de fant ut at det ikke var lov til å vippe opp køllen til motstanderne. "Hvordan skal vi kunne få tak i ballen da?", spurte en ung spartaner.

De unge ishockeyspillerne fikk merke at det var en uvant idrett i begynnelsen av kampen, men tok seg raskt inn. Etter å ha havnet bakpå i begynnelsen, snudde de kampen til seier mot slutten. Listen var dermed lagt før det var de voksne som skulle ut i dyst.

 

SE FLERE BILDER FRA KAMPENE

 

Haiene i ledelsen

A-lagskampen startet i et forrykende tempo, og den første perioden var overraskende jevn. Allikevel var det haiene som tok føringen i målprotokollen, og i midtperioden så det ut til at Sparta var slitne. Iskrigerne oppholdt seg stort sett på egen halvdel, og publikum forventet målshow fra Sarpsborg Sharks i den tredje perioden.

 

Krigerne slo tilbake!

Slik skulle det imidlertid ikke gå. Sparta gikk fra å ligge under 1-3 til ledelse 5-3 i avslutningsperioden, og det var stor jubel på benken til Sparta. Sarpsborg Sharks ville selvsagt ikke være bekjent av et slikt resultat, og gjorde alt for å komme tilbake. Til tross for at innebandylaget tok ut keeper i sluttminuttene, kom de ikke nærmere enn 5-4 og jubelen var stor hos Sparta Warriors.

Sparta ønsker å takke Sarpsborg Sharks for en flott kveld i Skjeberghallen. Idrettsgleden var stor hos både små og store, og idrettsbyen Sarpsborg fikk vist seg frem fra sin beste side.