Jakobsson forlenger

Kristian Jakobsson har skrevet under på en ny 1-årskontrakt med Sparta Warriors. 

Mannen som fikk gullhjelmen i både sin og lagets første kamp denne sesongen, og som fortsatt har den på hodet, har forlenget kontrakten sin med ett år til. Det er en viktig brikke til neste sesongs lagbygging. 

Vi er godt fornøyd med denne signeringen. Jakobsson har vært vår mestproduserende spiller hittil i denne sesongen, og har vært en viktig brikke i laget. Han er en treningsvillig, fin gutt, som bidrar på alle mulige positive måter i gruppa, sier daglig leder Henning Svendsen om lagets nyeste signering til neste sesong. Kristian har hatt et norsk pass tidligere som har gått ut. Nå skal vi bestille time til å få nytt norsk pass, og slik vi tolker reglene vil han ikke gå på utenlandskvoten neste sesong. For oss gir det større handlefrihet. 

23-åringen fra Örnsköldsvik er glad for å bli i Sparta ytterligere en sesong.

Jeg trives utrolig bra her. Jeg har også fått den utviklingen jeg ønsket. Jeg ville være med på den omstarten som har vært i Sparta, og nå skal vi bygge videre på den, sier Jakobsson.

Det er kun drøyt to uker siden den viktige backen Mattias Nilsson forlenget kontrakten med Sparta, og nå er enda en nøkkelspiller med videre.

Vi er godt fornøyd med å beholde "Jacke" i klubben! Du kan lese mer om denne signeringen og Kristan sine egne tanker på SA.no. 


(Foto: Jon A. Johnsen)