Fra venstre: Daglig leder Daniel Björnberg, Henrik Malmström, ansvarlig Lindt Norge, Jan-Sverre Nylund og salgssjef, Mats Weberg (Foto: Dagfinn Heidenberg)

Klar for sesong nummer 10 i Sparta

Henrik Malmström har signert ny ettårskontrakt med Sparta og starter dermed på sin tiende sesong.

Henrik Malmström skulle bare være i Sparta i fire uker, som vikar for Kent Lindberg. Ni sesonger senere trives han så godt i Sparta at han har valgt å bli med enda en sesong. -Trivsel er viktig og alt i klubben er så bra at det ikke var vanskelig for meg å ta en sesong til.

Gleder seg

Malmström er klar på at han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong. -Hadde jeg ikke vært det, og hadde jeg ikke gledet meg til å spille, så hadde jeg takket nei. Jeg er ikke 25 lenger og kroppen henger ikke like godt med lenger. Men jeg føler at jeg fortsatt har mye å bidra med og derfor har jeg valgt å bli med videre. 

Jobber ved siden av

Det er ikke uvanlig å tenke på tiden etter hockey når man nærmer seg 40, og Sparta har lagt til rette for at Malmström også skal ha noe å gjøre når han må legge skøytene på hylla. - Henrik har gitt mye til Sparta og det er viktig for oss å sørge for at har noe han kan gå til når han ønsker det, sier daglig leder, Daniel Björnberg.

Begynner med sjokoladesalg

Malmström har hatt ulike jobber ved siden av hockeyen siden sesongen 2009/2010, og nå går han inn i en stilling på 80 prosent som selger for sjokoladeprodusenten Lindt. Lindt har hatt hovedkontor i Sverige, men skal nå etablere seg i Norge. Ansvarlig Lindt Norge Jan-Sverre Nylund, er fornøyd med at Henrik Malmström vil jobbe for han; -Vi er på jakt etter de beste og derfor gleder vi oss over at Henrik vil bli med på etableringen av Lindt i Norge. Han vil ha ansvar for området fra Svenskegrensen, Østfold og innover mot Oslo, sier han.

 

Se hele intervjuet med Henrik Malmström i Sparta TV Studio mandag 1. mai.