En av oss

Sesongen nærmer seg og vi håper alle er klare for en ny sesong.

Foran denne sesongen har vi utarbeidet uttrykket «EN AV OSS». Med det ønsker vi å kommunisere at vi sammen skal nå nye mål. Vår identitet skal bli tydeligere.

Standard er et nivå på kvalitet eller oppnåelse som brukes som mål, norm eller modell. Standarder vil si nivået og kvaliteten på våre beslutninger – både på og utenfor isen. I våre standarder skal hver enkelt person ta beslutninger som setter klubben først. Vi jobber kontinuerlig for å øke nivået og kvaliteten på våre beslutninger. Våre standarder skal være tydelige.  I Sparta skal vi respektere hverandre, og hverandres kunnskap, erfaring og arbeidsoppgaver.

Mange mesterskap er vunnet på kontorer og i garderoben, men hvem styrer? Hvem leder? I hvilken retning leder klubben og lagspillerne hverandre? Sett standarden. La alle få vite at de er viktige og betyr noe for hele organisasjonen.

I Sparta har vi mye av det vi trenger, mye av fundamentet er på plass og det vi må ha er tilgjengelig. MEN, vi skulle gjerne tenkt oss flere menneskelige ressurser og vi skulle gjerne hatt bedre forutsetninger og rammebetingelser for å utvikle vårt kjære Sparta videre de neste årene. I dag er vi ikke et lag som kan kjøpe masse spillere og garantere for mål og seiere hver kveld. Vi er ikke et sånt lag, MEN vi kan utfordre ALLE lag, og være stolte av prestasjonen. Vi skal være en dedikert, sterk og spesiell gruppe, som har eierskap til klubben, og vinner og taper sammen.

Vi er avhengig av interesse og oppmerksomhet for at folk skal støtte oss og møte opp på våre kamper. Våre supportere og samarbeidspartnere er våre «arbeidsgivere». Vi skal gjøre vårt beste for å gi alle en god opplevelse – hver gang og i alle sammenheng.

Alle medlemmer er ambassadører for klubben. Sarpsborg er en liten by hvor «alle» vet hvem vi er, og hver gang vi er ute, både i offisielle og uoffisielle sammenheng bidrar vi til å skape, bekrefte eller utfordre forventninger som omverden har til oss.

Alle medlemmer har direkte påvirkning på omdømmet, og indirekte innflytelse på opplevelsen. Derfor er alle Sparta – mennesker markedsførere.

Vi har arvet en klubb fra modige kvinner og menn som har gjort en formidabel innsats – både når det gjelder anlegg og sport. Sparta har vært deres lidenskap, og de har alltid spurt – Hva kan vi gjøre for klubben?

Vår oppgave er å føre «drakta» videre i en enda bedre forfatning enn da vi fikk den. På den måten vil alltid klubben utvikles, og være enda større for kommende generasjoner.

Kom igjen Sarpsborg. Bli med og vær EN AV OSS! Vi trenger det kanskje mer enn noen gang for å videreføre den stolte historien vi alle er en del av.

Vi ses i Sparta Amfi!