Magnus Nilsen har signert kontrakt med Sparta for ett år til. Her feirer han målet mot M/S (Foto: Jon A. Johansen)

Magnus Nilsen tar ett år til i Sparta

Magnus Nilsen har blitt enige med Sparta om ett år til i blått og hvitt. 

Magnus Nilsen har gått gradene i Sparta og regnes som et eget produkt av klubben. Nilsen er en defensiv center, men jobber med å utvikle seg videre. -Jeg ønsker å bli mer offensiv i spillestilen min og kan tenke meg å utvikle meg til en toveiscenter, sier 23-åringen. 

Hovedtrener Sjur Robert Nilsen har bare gode ord om en av Spartas unge spillere. - Magnus er en god defensiv center, men har også gode offensive kvaliteter. Han har hatt en trøblete sesong med en del skader. Han har et potensiale til å bli en bra toveiscenter og ikke bare fokusere på den defensive jobben som han allerede gjør veldig bra, sier Sjur Robert Nilsen. 

Proff klubb

Magnus Nilsen ble skadet tidlig i sesongen 2017/2018 og var lenge borte fra spillet. Etter tolv serierunder røk leddbåndet i kneet hvor han var borte i noen måneder. I første kampen han var tilbake brakk han håndleddet. Dermed ble det mye trening borte fra isen, men sier han har brukt tiden godt. - Jeg fikk OL-oppholdet til å trene meg tilbake. Men jeg innrømmer at det var tøft å være borte så mye uten å få spille. Det er godt å være tilbake og spesielt med tanke på at jeg får med meg sluttspillet, sier Nilsen. 

Nilsen er godt fornøyd med å få være med videre i klubben og håper på en skadefri tid fremover. -Sparta er en proff klubb og det er gode forhold og treningsmuligheter, sier han.