Bilde: Utklipp fra en tidligere publisert sak.

Økt medietrykk

Sparta kjemper om medaljer denne sesongen og det har gitt positive utslag på medieinteressen rundt klubben.

Med fem serierunder igjen så ligger man på sølvplass og store muligheter til medalje i årets serie. Det har også gitt positiv ringvirkning rundt dekningen av klubben. 

- NTH har et samarbeid med Sponsor insight, der klubbene får rapporter og statistikk hver måned om hvor mye Get-ligaen og klubbene er synlige i media. Dette er positiv lesning for Sparta med økt synlighet i de fleste medier, sier en fornøyd daglig leder Daniel Björnberg. 

 

God dekning på Sarpsborg Arbeiderblad

- Totalt antall oppslag i medier for Sparta Warriors per desember 17/18 sesongen er 1284, og bare i desember var det 212 oppslag i media. 

- Sarpsborg Arbeiderblad er nest best i Norge på print ( jour.anm: bak Hamar Arbeiderblad) i oppslag om Get-ligaen i desember. Totalt så hadde SA 27 saker i avis og 29 på web inkludert SA + om Sparta Warriors. 

 

Bra trykk på egen medieside også. 

- Vår egen mediekanal sparta.no har et bra flyt på nyheter og før kamp med over 700 000 sidevisninger / ca 1900 klikk per dag

 

Også når det gjelder seertall på Sparta på TV er interessen økende 

Med 20 % økning på TV-kampene i forhold til forrige sesong og over 200 000 har sett Sparta på TV denne sesongen, men også tilskuertallene har økt med rundt 5 % fra forrige sesong. 

Med 2 145 i snitt så er det kun Storhamar og Stavanger som har et høyere snitt enn Sparta. 

- Vi har en bra grunnstamme med publikum og de sportslige resultatene har ført til flere på kamp, men vi ønsker gjerne flere på kamp og som blir nysgjerrig på produktet, avslutter en fornøyd Björnberg. 

 

 

Noen tall fra sparta.no i 2017: 

  • 705 630 sidevisninger 
  • 575 133 unike sidevisninger 
  • 41 314 sidevisinger på Sparta Warriors 17/18 
  • 24 848 sidevisninger på spillere. 
  • 1 minutt og 34 sekunder er snitttiden inne på sak på sparta.no
  • 4.51 er tiden på mest leste sak som er - vi kunne spilt hele kampen