Foto: Dagfinn Heidenberg

Hardt arbeid + hjerte for klubben + 6 mål = Festaften på Brevik!

Med hardt arbeid i bunn, kunne Sparta krydre kampen med intet mindre enn seks scoringer. Det ble et enormt trykk både på isen og tribunen da Sparta leverte en herlig seier i østfoldderbyet.

I første periode leverte Andreas Heier en fantastisk "Zorro-scoring" for gjestene, men det ble hele beholdningen for de rød-hvite i kveld for fra første dropp i midtperioden var det Sparta som styrte butikken.

Under minuttet ut i perioden setter de blå fullt trykk i overgangene og når Martin Grönberg blir servert av Christoffer Karlsen så sitter utligningen i Amfien. Jonas Meisingset skyter fra blå og med bra trafikk foran mål, kan den pucken gli hele veien inn og Sparta går i garderoben med en 2-1 ledelse.

Minuttet ut i tredje periode setter Karlsen pucken selv med en nydelig avslutning. Kort tid etter 3-1 så sitter 4-1. Sparta gir bort pucken i egen sone, men de får skiva ut av sonen og Kristian Jakobsson parkerer backen som prøver å hekte opp svensken. Jakobsson får satt pucken bak Nygren og taket i Sparta Amfi på vei av. Men sarpingene var selvfølgelig ikke ferdig der Henrik Knold lager seg plass og trykker inn Spartas femte. Så koker det totalt i Sparta Amfi. Stjernens Andrew O'Brien har allerede blitt kjent med utvisningsboksen på Brevik og da han og Niklas Roest barker sammen fem minutter før slutt sendes begge i garderoben. Og om desibelnivået i Amfien ikke var høyt fra før av, så fyrer Roest opp de over 2700 i hallen. Eirik Børresen rekker også å ta med seg Daniel Ciampini i isen før kampen er over. I undertall så vinner Martin Grönberg pucken i gjestene sone, så leker han seg med backen før han setter 6-1 og punktum for en fantastisk match. 

I garderoben etter kamp var det fullt av barn som fikk møte sine forbilder og fikk både autografer og selfies. Etter at barna hadde tatt turen rundt, slo Sparta Media av en prat med Christoffer Karlsen.

- Vi er mange sarpinger i garderoben og dette betyr mye for oss. Jeg får satt en scoring der som sitter bra, og den kampen vi gjør i dag er så bra. Publikum var på jobb og det var ikke deilig å være fra Fredrikstad i dag og sånn skal det være i Sparta Amfi, og det er deilig å se at Niklas tar en for laget på slutten der.

12.10.2019 16.00

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 6-1

Oktoberfest i Sparta Amfi med 6-1 over Stjernen

13.10.2019

Oktoberfest i resturanten, på isen og utenfor isen.

Sparta - Stjernen

12.10.2019

Pucken droppes i østfoldderbyet 16:00!

Endelig lokaloppgjør på hjemmebane!

11.10.2019

Sparta vs Stjernen i morgen, 12. Oktober, kampstart 1600!