Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Sparta vs Narvik - Sparta Amfi 18.00

Sparta får besøk av Narvik Arctic Eagles for første gang!

Fredag kveld droppes pucken for første gang mellom Sparta og Narvik, vi har hørt med gjestenes trener Henry Acres om Narviks sesongstart og forventningene til morgendagens kamp. I tillegg legger vi fram litt nøkkelstatistikk fra begge lag. 

Etter en pangstart på sesongen i Stjernehallen har de to siste kampene gitt null poeng og kun en scoring for et spartalag som er klare for å igjen gi hjemmepublikummet noe å juble for. Narvik startet med en fest i Nordkraft Arena, men måtte vente til tredje runde før poengene kom. Etter scoringer av Wade Murphy og Kalvis Ozols mot Stjernen kunne ørnene juble for en historisk første seier på øverste nivå. 

Henry Acres kan fortelle at Narvik ser fram i mot morgendagens kamp og har fullt fokus på Sparta som motstander etter å ha lagt en historisk uke bak seg. 

"Narvik Hockey ser fram i mot vår neste test i GET-Ligaen mot Sparta, en topp organisasjon med en sterk og rik historie. For oss er det en ny tøff mulighet til å fortsette vår vekst og lære hva som skal til for å konkurrere på dette nivået hver dag. Sparta har gode, sterke og talentfulle spillere som som krever at vi er på vårt beste både når det kommer til innsats og utførelse for å kunne være med i kampen.

Tim-Robin Johnsgård har gjort en god jobb innad i gruppa vår. Han har tatt med seg erfaringer fra Sparta som er verdt mye for oss både på og utenfor isen. Jeg vet at han gleder seg til å komme tilbake og møte gamle lagkamerater og supportere. 

Sesongen vår har startet som forventet. Narvik som flere andre lag har en vei å gå på dette tidspunktet, det er steg både fram og tilbake hele tiden. Vi hadde en god uke i forrige uke, vi tok klubbens historiske første poeng i GET-Ligaen og i helga kjempet vi godt mot forrige sesongen seriemester Vålerenga. Nå har vi fokus på neste oppgave i Sarpsborg, mot et tøft spartalag og deres supportere."

 

 • Billetter til kampen kjøper du her! Vi kjører også tacofredag med buffet i "nye" resturanten. For å booke bord, send mail til morten@sparta.no, det koster kun 200,- pr pers.
 • Dersom du ikke kommer deg til Amfien, sendes kampen som alltid på TV2 Sumo.
 • Sarpsborg Arbeiderblad vil også følge kampen live på sa.no.

Stats Sparta VS Narvik: 

 • Poengkongen: Kristian Jakobsson 2+1-3 - Wade Murphy 2+3-5
 • +/-: Jakobsson/Mikkel Søgaard +2 - Murphy +3
 • PIM: Mikkel Søgaard 6 - Murphy 22
 • Flest skudd på mål: Martin Grönberg 8 - Casper Santanen 10
 • Mest effektiv: Jakobsson 40% - Kalvis Ozols 33,3%
 • Beste dropper (fler enn 10 dropper): Victor Öhman 60% - Viktor Jörnevik 48,5%
 • Redningsprosent: Jens Kristian Lillegrend 90,8% - Joona Partanen 91,2%
 • Overtall: 16,7% - 21,4%
 • Undertall: 78,6% - 88,9%

KAMPSTART ER 18:00 I SPARTA AMFI!

27.09.2019 18.00

Sparta vs Narvik

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-3 e.str

Vellykket Tacofredag og AfterIce i restauranten

28.09.2019

Mange tok fredagstacoen i restauranten vår før kampen, og avsluttet kvelden med livemusikk og mingling i baren.

Et skuffende tap mot Narvik

27.09.2019

Sparta - Narvik 2-3 SLUTT e.str

Velkommen til Tacofredag og AfterIce i den "nye" restauranten!

27.09.2019

Hovmester Morten Oliversen står for mat og service. 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner