Foto: Jon A. Johansen

Før kampen: Sparta vs Grüner - Sparta Amfi 19.00

Nykomlinger på besøk

Grüner er tilbake i øverste divisjon i ishockey for første gang siden 1977, og gjester Sparta Amfi i morgen. Vi har pratet med lagets assistenttrener Anders Gjøse for å høre hvordan de har forberedt seg til å ta imot det nyopprykkede laget.

Etter mange år i lavere divisjoner greide Grüner omsider å ta seg tilbake i toppen av norsk hockey. Et lag vi ikke har møtt i moderne tid, og som de fleste kanskje ikke har så godt kjennskap til.
En som derimot har studert laget for å være best mulig forberedt til lagenes første møte i Get-Ligaen er Anders Gjøse.

Hva har dere gjort for å forberede dere til denne kampen?
- Vi jobber i henhold til vår egen plan og utvikling, både på innhold og belastning, for å sikre den utviklingen vi ønsker for både lag og individer. Nå har vi hatt "normal" uke med flere dager mellom kampene som gjør at vi kan øke treningsmengden litt igjen og jobbe med doble økter på is, en på morgen og en på ettermiddag, hvor vi jobber mer med tekniske individuelle detaljer på morgenene og samspill på ettermiddagene.

Hva er deres taktikk for å sikre at 3 poeng blir igjen i Sarpsborg etter sluttsignalet går i morgen?
- Vår taktikk for å sikre 3 poeng er å styrke detaljer i vårt eget spill, og sørge for at intensiteten i spillet er på topp. Vi ønsker å styre tempoet, og at det er høyest mulig i kampen. Samtidig som vi også analyserer motstander for å finne ut hva i vårt spill vi kan fokusere ekstra på for å ta bort styrkene til motstander og utnytte svakhetene deres.

Hvordan ser formen til laget ut?
- Gutta har masse energi og er i godt humør etter flere gode prestasjoner. Det er bra fokus og "trøkk" i treningene og de konkurrerer meget bra. Etter intensivt kampprogram i forrige uke virker de nå meget spillesugne igjen da det føles lengesiden forrige kamp. Vi gleder oss til ny hjemmekamp foran vårt fantastiske publikum!

Vi ønsker lykke til til Anders og resten av laget, og minner om at dere kan følge kampen i hallen fra tribuneplass eller på TV2 Sport 1.Stats Sparta VS Grüner:

Poengkongen:  Kristian Jakobsson 4+4 - Robin Olsen-Syversen 2+4
+/-:  Jonas Meisingset +5 - Ole Daniel Setsaas +0
PIM: Niklas Roest 35 min - Kristian Kucera 24 min
Flest skudd på mål: Martin Grönberg 31 - Kristian Kucera 26
Mest effektiv: Henrik Knold 23,1% - Hans Emil Näsholm 50%
Keeperduellen: Jens Kristian Lillegrend 92,1% - Jesper Ekeberg 88,6%
Overtall: 8,1% - 13,2%
Undertall: 90,0% - 69,8%Kampsponsor:

17.10.2019 19.00

Sparta vs Grüner

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 5-0

Skjeberg Folkehøyskole i Sparta Amfi

18.10.2019

Sparta og Skjeberg Folkehøyskole har etablert et samarbeid der elever ved skolen framover får prøve seg som journalister/fotografer under noen av Spartas hjemmekamper. Første sak fra elevene ble kampen mot Grüner på torsdag og det ble en flott debut for elevene syns vi i Sparta. Gå videre for å lese sak og intervjuer.

Fire strake for Sparta

17.10.2019

Sparta hadde god kontroll og endelig fikk også Anders Tangen Henriksen åpnet målkontoen.

Sparta - Grüner

17.10.2019

Møter Grüner for første gang siden 70-tallet!

Umbraco CMS fra MarkedsPartner