Før kampen: Sparta vs Frisk Asker - Sparta Amfi 16.00

Velkommen til Damenes Aften

På lørdag arrangerer vi Damenes Aften her i Sparta Amfi. En tradisjon vi har hatt i flere år. Denne lørdagen kommer Frisk Asker på besøk og det er gratis inngang for alle jenter.

I flere år har Sparta arrangert «Damenes Aften» i Sparta Amfi. Vi ønsker flere jenter på besøk i vår kjære ishall og på lørdag er alle invitert med gratis inngang.

-Vi ønsker å fortsette med denne tradisjonen. Samtidig som vi ønsker flere jenter i hallen er det gledelig å kunne pleie våre kvinnelige gjester, kan Mats Weberg fortelle.

Spillerne gleder seg også til kamp. Keeper Jens Kristian Lillegrend er glad Sparta fortsetter med denne tradisjonen:

-Vi spillerne synes det er stas med «Damenes Aften». Noen av gutta gleder seg nok litt ekstra, men jeg lar vær å nevne navn her, sier «Jensi» med et smil.  -Vi håper mange tar turen og tar med seg en venninne som kanskje aldri har sett hockey før. Jeg kan nesten garantere at de blir fascinert. Og hvis det kommer mange jenter, så spørs det vel ikke om det dukker opp en gutt eller to ekstra også!

I tillegg til gratis inngang for alle jenter, åpner Sparta sin restaurant for alle jenter. Det vil være moteshow fra Muzt & Mister og Maxi Mini. I tillegg vil alle jenter få servert en tapastallerken, en «goodiebag» og en velkomstdrink.

-Dette er et arrangement som er svært populært. Vi har nærmest vært fullbooket før seriestart. Dette er absolutt noe mange jenter vil ha med seg. Vi har 80 jenter som har booket plass nå. Vi kan få inn noen få til, men da må man være raske. Hele pakken koster 350 kroner, sier Mats. I tillegg åpner vi pizzapuben for både gutter og jenter. Der selger vi pizzabuffet for 150 kr. Ta kontakt med Mats om dere ønsker plass på puben før kamp.

PS: Gratisbilletter til alle jenter må hentes i billettluka før kamp. Vi åpner 90 minutter før kamp.

19.01.2019 16.00

Sparta vs Frisk Asker

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-3

2142
Sparta 38. Frisk Asker 26.
Sparta 10x2min, 1x5min. Frisk Asker 10x2min, 1x5min.

Marerittmotstander for Sparta

19.01.2019

Nok en gang gikk Frisk Asker av banen med tre poeng mot Sparta. Sparta tapte 2-3 på hjemmebane.

Sparta-Frisk 2-3 (SLUTT)

19.01.2019

Sparta klarte ikke overliste Frisk, og tapte 2-3 i Sparta Amfi. 

På tid å slå Frisk

18.01.2019

Frisk/Asker kommer på besøk i Sparta Amfi. Det er en ny mulighet til å sende de oransje hjem poengløse. 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner