Håkon Løken Pedersen viser glede etter 1-0 målet (Foto: Jon A. Johansen)

Herlig hockeylørdag

Seier og tre poeng over Vålerenga og 3724 tilskuere i Sparta Amfi. Det er en god lørdag. 

Det var knapt et ledig sete igjen i Sparta Amfi. Over 3700 mennesker hadde funnet veien inn i hallen lørdag ettermiddag. En herlig stemning fra pucken ble droppet til sluttsignalet gikk. 

Saken oppdateres med video i morgen, søndag. 

Ville ha revansje 
Sparta hadde tapet mot Lillehammer friskt i minne da de gikk ut på isen, men hadde en klar tankegang om hvordan de ville spille mot Vålerenga. Samtidig ønsket laget en revansje fra kampen i Furuset Forum, som Sparta tapte 3-0.  

Sparta var best både i første og andre periode, men slapp seg litt ned i tredje periode. Første periode scoret Henrik Knold på en styring fra Håkon Løken Pedersen. Midtperioden scoret Dylan Zink, og med en mann mindre på isen scoret Martin Grönberg. Grönberg ble kåret til Spartas beste spiller. 

Brukte bluss
Mot slutten av første periode ble hallen fylt av røyk da noen VIF-supportere fyrte opp bluss inne i hallen. -Det er synd når umodne fotballfans skal ødelegge for andre, sier hovedtrener Sjur Robert Nilsen etter kampen. -Vi inviterer til kamp og Vålerenga-supportere og noen fyrer opp bluss, så er man ikke hockeysupporter, sier Nilsen.

Tre personer ble sendt til Kalnes sykehus med skader i forbindelse med at det ble fyrt av bluss i hallen, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. (+)

 

13.10.2018 16.00

Sparta vs Vålerenga

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3-2

3724
Sparta 23. Vålerenga 28.
Sparta 4x2min. Vålerenga 4x2min.

Sparta vs Vålerenga 3-2

13.10.2018

Man kan følge kampen live via Sarpsborg Arbeiderblad. Vi kommer med et fyldig referat utover kvelden. 

Stor interesse rundt enkroneskampen

12.10.2018

Lørdag er det invitert til fest i Sparta Amfi. Gratis inngang for alle og Vålerenga kommer på besøk. 

Ønsker dere billetter til gratiskampen?

12.10.2018

Førstkommende lørdag er det gratiskamp i Sparta Amfi. Våre fantastiske samarbeidspartnere bidrar til at vi kan arrangere en gratiskamp. Ønsker dere samlete billetter, kan det bestilles nå!