HATTRICK FOR HENRIK!

Henrik Knold scoret tre mål mot Ringerike søndag kveld. (Alle foto: Dagfinn Heidenberg)

Sparta sanket åtte av ni mulige poeng i uken med tre hjemmekamper. Sparta avsluttet uken med å slå Ringerike 6-2. 

Ringerike er ingen enkel motstander å møte. Det har både Sparta og flere lag i Get-ligaen fått kjenne på. Sparta fikk en begredelig start på kampen. Det tok under to minutter før Sparta pådro seg sin første utvisning for kvelden og det tok hele ni minutter før hjemmelaget fikk et eneste skudd på mål. 

Saken fortsetter under videobildet

For å gjøre ting verre, var det Ringerike som tok ledelsen, snaue fem minutter inn i kampen. Sparta slet med å trenge gjennom. Men da det gjenstod 50 sekunder av perioden, fikk Sparta inn utlikningen. Den ble styrt inn i mål av Henrik Knold. 

Målene renner inn
Midtperioden ble ingen høydare den heller. I hvert fall ikke starten. Men etter 14 minutter spill i perioden hadde Sparta funnet rytmen og det ene målet rant inn etter det andre. Henrik Knold scoret sitt andre for kvelden. Deretter fulgte både Dylan Zink og Didrik Nøkleby Svendsen opp med hvert sitt mål. 

Transportetappe
Etter å ha sørget for en solid ledelse i midtperioden, ble tredje periode en ren transportetappe for Sparta. Bare 35 sekunder inn i perioden sørget Christoffer Karlsen for 5-1 ledelse. Og Henrik Lilleberg Knold sørget for å fullføre hattrick med å sette inn 6-1. 

Trøstemål
Ringerike fikk overtallsspill 5 mot 4 og satte resultatet til 6-2. 

Møt dine helter
Mange tilskuere hadde møtt opp på supportertribunen etter kampen for å få autografer og ta bilder sammen med spillerne. -Dette er stort, sa Henrik Knold smilende etter kampen. -Det er moro å se at så mange kommer for å ta bilder og vil ha autografene våre, sier han. 

03.02.2019 17.00

Sparta vs Ringerike

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 6-2

1985
Sparta 45. Ringerike 23.
Sparta 8x2min. Ringerike 8x2min, 1x10min.

Sparta-Ringerike 6-2 (SLUTT)

03.02.2019

Kampoppdateringen fra Sparta-Ringerike kan du se her. 

Møt dine helter

02.02.2019

Søndag kan du møte Sparta-spillerne etter kampen mot Ringerike. I tillegg er det gratis inngang for alle barn og ungdom under 16 år.