Foto Jon A. Johansen

Før kampen: Sparta vs Lillehammer - Sparta Amfi 16.00

Et overraskende besøk

Kristian Østby og Kalle Ekelund tok turen til Varteig Skole sin vinteraktivitetsdag på Kunstisen i Sarpsborg på torsdag. Med seg hadde de en overraskelse til vinnerne av hockeyturneringen.

Varteig barne og ungdomsskole har innført en årlig tradisjon. Hvert år arrangerer de en vinteraktivitetsdag på Kunstisen, og en selvsagt del av denne dagen er en hockeyturnering. Kristian Østby og Kalle Ekelund tok turen til aktivitetsdagen i år, og med seg hadde de kampbilletter til vinnerne av turneringen.

Det var ikke alle elever som kjente igjen de prominente gjestene da de dukket opp på isen, og mange ble stående og undre seg litt. Sjenansen gikk imidlertid fort over etter at spillerne tok på seg skøyter, og deltok sammen med de unge på isen.

Mon tro om noen er høyere enn eliteseriens høyest back? Foto Jon A. Johansen

 

Morsomt for store og små

Det så ut som begge backene koste seg med de unge, og at det er viktig for klubben å delta på slike arrangement er Kristian Østby ikke i tvil om.

-Det er veldig viktig for Sparta å bli sett i nærmiljøet, forteller Østby. Det er morsomt både for oss og elevene at vi kommer på besøk og er med.

I en travel hverdag valgt skolen å arrangere en dag fylt av sportslig aktivitet, noe Østby mener er særs viktig.

-Personlig synes jeg det er veldig viktig. Det er godt for elevene å komme seg ut og gjøre andre ting. Skolen opptar mye tid for dem, og det er godt å komme seg bort og slippe å tenke på skole for en dag.

Smil og latter på Kunstisen. Foto Jon A. Johansen

 

Kom og støtt oss!

Vinnerne av turneringen ble premiert med kampbiletter, og med disse kommer det noen forventninger fra Sparta sin #4.

-Jeg forventer at elevene kommer og heier oss frem til tre nye poeng mot Lillehammer. Samtidig håper jeg de synes det blir en kul opplevelse, og at de kommer tilbake og heier på oss i sluttspillet, avslutter Kristian Østby.

24.02.2018 16.00

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi Kjøp billetter til kampen ›
Umbraco CMS fra MarkedsPartner