Før kampen: Vålerenga vs Sparta - 19.00

-Vi må tørre å ta kommando fra start!

Christopher Henriksen har pratet med vår juniorreporter om de siste kampene og ser frem mot morgendagens kamp på Jordal.

Intervjuet er gjort av: Sindre Andersen Silva

Vi kan begynne med å gå litt tilbake. Etter en seier mot Stjernen ble det en katastrofe av en kamp i Stavanger, hvordan skjer det?

Det er vel en kombinasjon av at vi starter kampen dårlig, med at vi ikke klarer å være nøye nok og gjøre de riktige tingene. De fikk to-tre raske, billige mål og de er veldig gode når de får kampen inn i deres spor. Den kombinasjonen gjorde nok at kampen ble som den ble. Det er ingen krise å tape borte mot Stavanger, det gjør de fleste lagene i ligaen, men selvfølgelig er det veldig flaut og pinlig å tape med slike sifre.

Fortell litt om kampen mot Kongsvinger.

Vi kommer inn i den kampen litt nervøse etter kampen mot Stavanger, får en marerittstart og ligger under 0-3 etter ni minutter. De er veldig heldige med de to første målene og vi er for engstelige til å ta 100% tak fra start. Hockey handler mye om psykologi og selvtillit, men vi jobber oss bra inn i kampen steg for steg og får ikke panikk selv med den uheldige starten og det er vi godt fornøyde med. Vi vinner 6-3 tilslutt og er tilbake på vinnersporet. 

Hva skal dere gjøre for å ikke gå på en slik tabbe mot Vålerenga også?

Vi må tørre å ta kommando fra start, og fokusere på å være nøye med å gjøre arbeidsoppgavene våre 100%. Vi må starte med det enkle og sette press på dem. 

 

22.09.2015 19.00

Vålerenga vs Sparta

Get-ligaen -

Resultat: 2-1 etter straffer

1811
Sparta 22. Vålerenga 35.
Sparta 3x2min. Vålerenga 3x2min.

Reaksjoner etter straffetapet

22.09.2015

Her er hva Fredrik Lystad Jacobsen og VIF-trener Espen Knutsen hadde å si etter kampen.

Vålerenga vs Sparta 2-1 etter straffer

22.09.2015

Tapte på straffer

Jakter fjerde strake på Jordal

21.09.2015

Det ventes en knalltøff batalje når Sparta reiser til Jordal i morgen for å sikre seg sin fjerde strake serieseier mot Vålerenga på deres hjemmebane.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner