Stjernen
STJ

Klart for kvartfinale nr. 3 i Sparta Amfi!

På tirsdag så er det klart for den tredje kampen i sluttspillet, og den skal spilles i Sparta Amfi.

Etter to kamper så er det Sparta som leder sammenlagt med 2 av 2 mulige seiere. I det første møtet så måtte lagene ut i ekstraomganger for å avgjøre det, men i det forrige møtet så kunne Sparta juble for seieren etter den tredje perioden.

Det var klart for en spennende kamp da gutta tok turen til Fredrikstad for det andre møtet i kvartfinalene. Det var Sparta som fikk den beste starten da de kunne gå til den første pausen med en tremålsledelse. Stjernen våknet til i den andre perioden, og scoret to mål, ett mer enn Sparta scoret. I den tredje perioden så var det bare Stjernen som fikk pucken i mål, men det holdt ikke for gutta fra Fredrikstad.

Sparta er klare for det tredje møtet på tirsdag. Pucken droppes tirsdag klokken 19:00 i Sparta Amfi.

Medieguide for kvartfinalen kan lastes ned HER(pdf)

• Beste poengplukker: Niklas Roest og Marcus Fagerudd 3 – Flere 2
  • +/-: Flere 2 – Austin Edward Cangelosi 3
  • PIM: Flere 4 – Austin Edward Cangelosi 8
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 10 – Stian Kaltrud Nystuen 9