Stjernen
STJ

I morgen har gutta muligheten til å avgjøre det

Gutta gjør seg klare for den fjerde kampen i sluttspillet, og denne gangen er det Sparta som tar turen ned til Fredrikstad.

Etter tre kamper spilt så er det Sparta som leder 3-0 sammenlagt før den fjerde kampen skal spilles. I det forrige møtet så var det Stjernen som tok turen til Sparta Amfi, noe som ble en tung kamp for gjestene fra Fredrikstad. Etter den første perioden så var det uavgjort i Sparta Amfi, men det endret seg etter pausen. I den midtre perioden så var det Sparta som tok føringen, og klarte å holde på ledelsen frem til den siste perioden skulle spilles. Det var i den siste perioden at Sparta virkelig tok styringen og økte ledelsen med tre mål.

Etter tre seiere så er gutta klare for den fjerde kampen i kvartfinalen. På torsdag så er det Stjernen som venter i Stjernehallen til nok et Østfold-derby. Pucken droppes klokken 19:00.

• Beste poengplukker: Niklas Roest 6 – Flere 2
  • +/-: Niklas Roest 3 – Emil August Krabberød Buskoven 2
  • PIM: Sondre Ahlsen 25 – Austin Edward Cangelosi 8
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 16 – Stian Kaltrud Nystuen 11