Stjernen
STJ

Doblet ledelsen

Det ble en nervepirrende aften, men gutta kriget hjem 4-3 og har tatt kommandoen i kvartfinalen med 2-0 i kamper

En effektiv første periode la grunnlaget for en ny seier der de ledet 3-0 etter første tjue. Det ble nervepirrende utover i matchen og det ble nervøst når Stjernen fikk sitt tredje mål md halvminuttet igjen. Gutta holdt unna og tok en ny krigerseier hvor de ofret seg i hver duell og kriget hjem en ny seier.

Effektive spartanere

En jevnspilt første periode spillemessig, men der Sparta traff nettmaskene fant Stjernen stengene eller bommet målet. Men, for alle sarpinger var det kun smil å se etter de første tjue. For allerede før det stod tre minutter på klokka fant en suser fra Marcus Fagerudd det lengste krysset. Like etter i overtall var det nydelig samspill som førte til at Parker Bowles satte den nærmest på åpent. Man fikk en sideforflytning på Eliasson og han rakk akkurat ikke tidsnok over til å stoppe skuddet. Enda bedre ble det når Eirik Børresen hamret løs og pucken skled under Eliasson og Magnus Nilsen fikk en enkel jobb med å score i åpent mål. Man hadde også marginer i denne kampen for like etter 1.0 og 3-0 traff Stjernen stengene og de hadde også et skudd til i stolpen så marginene var på Spartas side første tjue.

Viktig «Jacke» scoring

Det var hjemmelaget som tok styringen fra start i midtperioden, og med tre mål opp var det ikke noe annet å vente. Man holdt lenge unna og hadde full kontroll på hendelsene, men så kom utvisningene. 1-3 kom på en avventende utvisning og 2-3 like etter i overtall og Stjernen kjørte på for å få 3-3. Men, så var det hjemmelaget som tok et par utvisninger på rappen og mistet momentum. PÅ den andre satte Kristian Jakobsson inn 4-2 fra sin vante plass i overtallet. Spillet jevnet seg ut og spillet bølget fram og tilbake. Helt på tampen fikk Marcus Fagerudd to minutter for slashing og Stjernen startet også tredje i spill 5-4. Nervøst på slutten

Det var Stjernen fra start til mål de siste tjue, men man spilte klokt på resultat og selv om Stjernen hadde mange skudd på mål var det gode arbeidsforhold for Tobias Normann som hadde et oppofrende forsvar foran seg. Man hadde god kontroll på kampen fram til halvminuttet igjen da Stjernen reduserte, men man holdt unna og tok en ny seier og doblet ledelsen til 2-0 i kamper.