Stjernen
STJ

Nå braker det løs med Østfold-derby i kvartfinaler!

Etter en lang og spennende sesong så endte Sparta på en fjerdeplass med 90 poeng og dermed en hjemmebanefordel. Nå er gutta klare for kvartfinaler som starter allerede i morgen fredag i Sparta Amfi.

Sparta og Stjernen har møttes flere ganger gjennom sesongen, og det siste møtet mellom lagene var den siste kampen for sesongen, som ble spilt i slutten av februar. Det var Stjernen som tok turen til Sparta Amfi, og begge lag hadde mye å spille for da det var lite poeng som skilte lagene i toppen. Det var ikke mye som skilte lagene i den første perioden, og ingen fikk pucken i mål før den første pausen. I midtperioden så var det Stjernen som tok ledelsen, og holdt den til den siste perioden skulle spilles. Det var gutta i blått som startet den siste perioden best, og utlignet tidlig. Det tok ikke lang tid før Stjernen tok ledelsen tilbake i Sparta Amfi, og Sparta ble nødt til å få pucken i mål før kampslutt. Når slutten nærmet seg så var det Sparta som fikk mye å juble får da de utlignet og sikret en ekstraomgang i Sparta Amfi.

I forlengingen så var det Sparta som fikk pucken i mål og sikret seier i sesongens siste kamp. Nå, kun noen få dager etter Østfold-derbyet så er det klart for en lang rekke med nye derbyer. Denne gangen er det ikke poeng de spiller om, men muligheten til å spille semifinale. Alle er klare for en spennende periode, og en spennende åpning på sluttspillet her i Sparta Amfi her på fredag. Pucken droppes fredag klokken 19:00 her i Sparta Amfi.

Medieguide for kvartfinale nr 1 finner du HER.

BILLETTINFO SLUTTSPILL 2023 FINNER DU I DENNE SAKEN!

Det er best av 7 kamper som gjelder, og hvor mange kamper som spilles avhenger av resultatene. Slik er oppsettet for kvartfinalene:

1. kvartfinale: 3/3-2023: Sparta – Stjernen
    1. kvartfinale: 5/3-2023: Stjernen – Sparta
    1. kvartfinale: 7/3-2023: Sparta – Stjernen
    1. kvartfinale: 9/3-2023: Stjernen – Sparta
  • Eventuelt 5. kvartfinale: 11/3-2023: Sparta – Stjernen
  • Eventuelt 6. kvartfinale: 13/3-2023: Stjernen – Sparta
  • Eventuelt 7. kvartfinale: 15/3-2023: Sparta – Stjernen