Stavanger
STA

Startet med tap

Det ble tungt i vest og Stavanger tok første stikk med 2-0

Det som gledet mest i ettermiddagens kamp var å se comebacket til Jonas Holøs. Dessverre måtte Mikhali Teppo gi seg etter første byttet. Gutta kriget kampen igjennom, men selv om 2-0 målet var omstridt så vant hjemmelaget fortjent denne første semifinalen. Kevin Carr storspilte i målet og holdt Sparta inne i matchen i periodene hvor Oilers skapte mye målsjanser. Nye muligheter mandag i Sparta Amfi, da er det kun seier som gjelder.

Oilers i føringen

En tett og spennende åpning hvor man hadde god kontroll første minuttene hvor man holdt vertene på en armlengdes avstand fra Kevin Carr. Ikke minst var man dyktig i spillevendinger og startet denne kampen best. Men, det var Stavanger som fikk periodens eneste scoring da Andreas Klavestad fikk gå altfor alene, rundet målet og tok noen steg ut og klinket pucken i kassa. Etter det tok Stavanger over spillemessig , men det var først når Soudsky ble utvist hvor de virkelig store sjansene kom og pucken haglet rundt ørene på Carr. Man holdt unna og gikk til pause med ett mål opp i en periode hvor Kevin Carr storspilte i målet og hindret en større ledelse.

Kompakte Stavanger

Det var hjemmelaget som også var det spillemessige beste laget også i andre, men det var en bedre midtperiode enn første hvor man kom seg høyere i banen, skapte noen muligheter hvor Gintautas var nærmest hvor pucken gikk i stolpen. Samtidig hadde også vertene sine muligheter, men Kevin Carr spikret igjen målet, men det var færre av de denne perioden.

Man avsluttet perioden med et veldig godt undertallsspill så alt var åpent før tredje periode. Omstridt mål avgjorde Det ble med forsøket og det ble for tøft selv om man gjorde et godt forsøk. Man hadde muligheten ved flere anledninger, men man brukte ofte litt for lang tid når avslutningen skulle komme. I stedet for et skudd i rett øyeblikk kom i stedet den ekstra pasningen som gjorde at muligheten forsvant.

Det var fullt mulig å hente opp ett mål, men i stedet ble kampen avgjort noe som burde vært annullert for interference på Carr. Etter 7-8 minutters gransking på video så godkjente dommerne målet, noe som ble avgjørende til slutt. Oilers tok første stikk og vant fortjent tross den siste scoringen. Første mulighet for revansje kommer hjemme til mandag i Sparta Amfi og billettinfo og kampoversikt for semifinalene finner du HER.