Vålerenga
VIF

Vålerenga neste i Amfien!

Gutta tapte stort da de tok turen til Hamar på lørdag, men nå på torsdag så får de en ny sjanse da Vålerenga tar turen til Sparta Amfi.

Forrige gang lagene møttes så var det Sparta som tok turen til Jordal Amfi, og her var hjemmelaget klare for å kjempe. Og det var nettopp Vålerenga som fikk den beste starten på kampen da de kunne gå til den første pausen med en ettmålsledelse. I den andre perioden så utlignet Sparta og tente et håp om poeng med hjem til Sarpsborg. Vålerenga lot ikke Sparta få kjenne på den følelsen lenge, og tok igjen ledelsen før den siste perioden skulle spilles. I den siste perioden så var det nok en gang Sparta som scoret først og utlignet. Vålerenga var ikke villige til å gi bort poeng i Jordal Amfi, og svarte med en ny scoring sekunder etter utligningen. Vålerenga satte pucken i mål sist, og kunne juble for en seier i Jordal Amfi.

Denne gangen er det Vålerenga som tar turen til Sparta Amfi for det femte møtet mellom lagene denne sesongen. Så langt er det Sparta som har vunnet tre av fire møter, og den siste seieren mot Vålerenga kom i Sparta Amfi da Gutta klarte å krige til seg en 2-1 seier og tre poeng.

Det tetter seg mer til i toppen etter hver kamp, og gutta er fortsatt med i kampen om de øverste plasseringene. Over Sparta så ligger blant annet Vålerenga, men det er kun ett poeng som skiller dem. Vi er klare for en utrolig spennende kamp i Sparta Amfi. Pucken droppes torsdag klokken 19:00.

Medieguide for kampen kan lastes ned HER(pdf)

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 47 – Tobias Alexander Lindström 35
  • +/-: Marcus Fagerudd og Sebastian Erik Selin 24 – Oskar Kalle Ekelund 24
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 54 – Didrik Nøkleby Svendsen 61
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 143 – Mika Antero Partanen 136