Frisk Asker
FRI

To seriekamper igjen

Gutta kriget til seg en seier over Vålerenga i Sparta Amfi på torsdag og er nå klare for sesongens nest siste seriekamp, og denne gangen tar gutta turen til Varner Arena

Med kun to kamper igjen og en foreløpig tredjeplass så er det mye å spille for da gutta tar turen til Varner Arena for å møte Frisk Asker som for øyeblikket ligger på en sjetteplass. Lørdagens kamp blir det femte møtet mellom lagene og sesongens første møte mellom lagene var i Varner Arena i begynnelsen av oktober. Da var det Sparta som startet kampen best og kjempet til seg en solid seier.

Sparta har vunnet tre av fire møter så langt denne sesongen, men forrige gang lagene møttes i Varner Arena så var det Frisk Asker som fikk mest å juble for da de vant foran egne supportere. Det tok ikke lang tid før Frisk Asker tok ledelsen i den første perioden og kunne gå til pause med en ettmålsledelse. I den andre perioden så var det ikke mangel på sjanser, men pucken ville ikke i mål for noen av lagene. I den siste perioden så var det siste sjanse for poeng for gutta i blått, men pucken ville ikke i mål og Frisk Asker tok seieren på hjemmebane.

Sparta er klare for sesongens siste bortekamp. Pucken droppes lørdag klokken 16:00 i Varner Arena.

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 49 – David Morley 50
  • +/-: Flere 24 – David Morley 19
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 54 – Christian Fosse 51
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 148 – Flere 113