• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Tirsdag Tir 13 August Aug
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Gutta drar til Oslo

På tirsdag så sikret gutta seier i årets Timeout-kamp mot Grüner, men allerede på torsdag så er det klart for ny kamp, denne gangen skal gutta til Oslo

Etter seieren på tirsdag så har Sparta lagt seg på en andreplass, kun ett poeng bak serielederen Stavanger Oilers. Det er fortsatt mange poeng å spille for, og neste sjanse kommer allerede i morgen når gutta drar til Oslo for å møte Manglerud Star til sesongens femte møte.

Sparta og Manglerud Star har så langt denne sesongen møttes fire ganger, noe som har resultert i fire seiere for Sparta, og forrige gang gutta tok turen til Manglerud Ishall så viste de virkelig hva de er gode for. Sparta tok føringen tidlig i den første perioden da de plasserte pucken i mål før det første minuttet hadde gått. Det tok ikke lang tid før ledelsen ble doblet og Sparta kunne gå til den første pausen med ledelse. Ut i den andre perioden så sparte ikke Sparta på mye og de økte ledelsen inn mot den siste perioden med to mål til. Sparta startet den siste perioden med en ledelse på fire mål, men kunne etter sluttsignalet hadde gått juble for en seier på hele syv mål.

Sparta er klare for å gi alt de har i en kamp hvor tre poeng står høyt på ønskelisten for begge lag. Pucken droppes torsdag klokken 18:30 i Manglerud Ishall.

  • Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 46 – Oscar Emil Bejmo 31
  • +/-: Marcus Fagerudd 26 – Anders Jonassen 1
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Emil Lindberg Frøshaug 81
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 140 – Oscar Emil Bejmo 85
  • Tobias Normann 92,8%, Kevin Carr 91,9% - Mitchell Byrant Gillam 90,4%
  • Powerplay 25,4% - 11,9%
  • Boxplay 83,5% - 79,9%