• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Gutta drar til Oslo

På tirsdag så sikret gutta seier i årets Timeout-kamp mot Grüner, men allerede på torsdag så er det klart for ny kamp, denne gangen skal gutta til Oslo

Etter seieren på tirsdag så har Sparta lagt seg på en andreplass, kun ett poeng bak serielederen Stavanger Oilers. Det er fortsatt mange poeng å spille for, og neste sjanse kommer allerede i morgen når gutta drar til Oslo for å møte Manglerud Star til sesongens femte møte.

Sparta og Manglerud Star har så langt denne sesongen møttes fire ganger, noe som har resultert i fire seiere for Sparta, og forrige gang gutta tok turen til Manglerud Ishall så viste de virkelig hva de er gode for. Sparta tok føringen tidlig i den første perioden da de plasserte pucken i mål før det første minuttet hadde gått. Det tok ikke lang tid før ledelsen ble doblet og Sparta kunne gå til den første pausen med ledelse. Ut i den andre perioden så sparte ikke Sparta på mye og de økte ledelsen inn mot den siste perioden med to mål til. Sparta startet den siste perioden med en ledelse på fire mål, men kunne etter sluttsignalet hadde gått juble for en seier på hele syv mål.

Sparta er klare for å gi alt de har i en kamp hvor tre poeng står høyt på ønskelisten for begge lag. Pucken droppes torsdag klokken 18:30 i Manglerud Ishall.

  • Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 46 – Oscar Emil Bejmo 31
  • +/-: Marcus Fagerudd 26 – Anders Jonassen 1
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Emil Lindberg Frøshaug 81
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 140 – Oscar Emil Bejmo 85
  • Tobias Normann 92,8%, Kevin Carr 91,9% - Mitchell Byrant Gillam 90,4%
  • Powerplay 25,4% - 11,9%
  • Boxplay 83,5% - 79,9%