• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Sparta
SPA

Neste stopp er Hamar

Sparta møtte tøff motstand i Manglerud Ishall, men klarte å krige til seg en seier etter straffekonk! Nå er det klart for en ny bortekamp, og denne gang tar gutta turen til Hamar og CC-Amfi.

På lørdag så er det klart for en ny bortekamp, og denne gangen er det Storhamar som venter i CC-Amfi. Sparta og Storhamar har så langt denne sesongen møttes fire ganger, og er klare for det femte og siste møtet for sesongen.

I de tidligere møtene så har det gått frem og tilbake mellom lagene, og begge lag sitter igjen med to seiere hver, og forrige gang gutta tok turen til CC-Amfi så var det Storhamar som fikk mest å juble for. Sparta fikk en tung start på kampen da Storhamar satte den første scoringen, og kunne gå til den første pausen med en ettmålsledelse. Etter den første hvilen så var det nok en gang Storhamar som fikk pucken i mål, og fikk doblet ledelsen til den siste perioden. I den siste perioden så var det jevnt mellom lagene, men presset var stort på Sparta som trengte to scoringer for en sjanse for poeng. Men nok en gang så var det Storhamar som fikk best uttelling og kunne feire en 3-0 seier og tre poeng hjemme i CC-Amfi.

Sparta og Storhamar har begge 86 poeng etter at Sparta kun fikk med seg to poeng fra Manglerud Ishall. Nå er gutta klare for å kjempe om tre poeng som er viktige i kampen om de øvre plassene på tabellen. Pucken droppes lørdag klokken 16:00 i CC-Amfi.

  • Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 47 – Patrick Thoresen 51
  • +/-: Marcus Fagerudd og Sebastian Erik Selin 25 – Patrick Thoresen 31
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Adrian Saxrud Danielsen 55
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 140 – Peter Markham Quenneville 145
  • Tobias Normann 92,7%, Kevin Carr 91,9% - Marcus Røhnebæk Stensrud 91,3%
  • Powerplay 25,0% - 25,2%
  • Boxplay 83,6% - 82,2%