Grüner
GRU

Jakobsson sikret seieren på overtid

Det ble seier på løkka, men helt fornøyd kan man ikke være med poengtap mot Grüner

Man kom aldri helt opp til toppnivå denne kvelden, og det ble nok en slitekamp mot Grüner. Når Jakobsson scoret rett før slutt så det lyst ut for full pott, men hjemmelaget utlignet. Det likte Jakobsson dårlig og tok saken i egne hender og scoret allerede etter 17 sekunder på overtid, men det ble et ergerlig poengtap.

Målløst etter første

Det ble tidvis en rotete periode hvor det ikke var så mye store sjanser ingen av veiene. Mot slutten av perioden klarte man å sette inn et ordentlig trykk mot Grüner-målet, og man produserte flere gode muligheter uten å klare å omsette det i scoring. Beste mulighetene fikk Robin Soudsky som helt fri i slottet skjøt rett på målvakt, etter nydelig frispilling av Henrik Knold i forkant og Magnus Nilsen som misset alene rett fra utvisningsboksen.

Viktig fra Knold

Man åpnet perioden bra og skapte et bra trykk mot Grüner målet, men det siste lille manglet foran kassa. Tross store muligheter klarte man ikke å overliste en god Grüner-målvakt. Kevin Carr fikk seg en smell etter drøye fem minutter og inn kom Tobias Normann. Han holdt stand helt til hjemmelaget satte inn 1-0 ved Jussi Tammela i overtall. Kjøret mot Grüner målet fortsatte og Henrik Lilleberg Knold tok likegodt saken i egne hender og fikk lirket pucken over streken med kun sju sekunder igjen av perioden. Periodens prestasjon stod Robin Soudsky som gikk ned og tre raske smeller med å gå ned og blokkere skudd i et undertall tidlig i perioden.

Så lyst ut for full pott

Sparta som var det førende laget også i tredje periode, men vertene var farlig på kontringer. Allerede etter minuttet fikk man et straffeslag nettopp på en slik overgang, en straffe som Normann reddet. Man stampet i motvind helt til Kristian Jakobsson satte inn en målvakt-retur fire minutter før slutt og da så det lyst ut, men det var ikke lenge man var ovenpå. For Grüner satte inn 2-2 ved Olovsson som fikk stå sørgelig alene foran Normann og fikk lirket inn utligningen. Flere mål ble det ikke i ordinær tid noe som irriterte Kristian Jakobsson så mye at han likegodt tok saken i egne hender og fra egen sone fosset han forbi og satte inn 3-2 etter kun 17 sekunders spill på overtid.