Borte
Frisk Asker
FRI

Sparta vs Frisk Asker i Amfien på lørdag!

Det ble en utrolig jevn kamp da Sparta tok turen til Jordal Amfi, men i den tredje og siste perioden så var det Vålerenga som scoret det siste målet og kunne juble for seier og tre poeng foran eget publikum.

Nå er det klart for en ny kamp, og denne gangen er det Frisk Asker som tar turen til Sparta Amfi førstkommende lørdag. Sparta og Frisk Asker har møttes tre ganger tidligere denne sesongen, noe som har endt med to seiere og ett tap for Sparta.

Forrige gang lagene møttes så var det Sparta som tok turen til Asker og Varner Arena. Den gangen så var det Frisk Asker som fikk den beste starten på kampen, og den holdt helt ut til slutt da pucken ikke ville inn i mål i de andre periodene. Forrige gang Frisk Asker tok turen til Sparta Amfi så var det Sparta som fikk mest å juble for da de sikret en tremålsseier og tre poeng.

Det er jevnt mellom flere lag på tabellen, og mellom Sparta og Frisk Asker så er det bare ett poeng som skiller før lørdag. Her er det mye å hente for begge lag da de møtes i Sparta Amfi for andre gang denne sesongen. Vi er klare for en spennende og jevn kamp her i Sarpsborg, pucken droppes lørdag 16:00 i Sparta Amfi.