• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Sparta
SPA

Gutta tar turen til Schjongshallen

Det ble en jevn kamp mot Ringerike i Sparta Amfi på lørdag. Nå er gutta klare for helgens andre kamp, og denne gangen er det også Ringerike, men nå i Schjongshallen på Hønefoss!

Sparta og Ringerike har møttes fire ganger tidligere denne sesongen, noe som har endt med fire seiere for Sparta, hvor den siste seieren kom lørdag kveld, i det som skulle bli en lang og spennende kamp for alle i Sparta Amfi. Kampen startet jevnt, og det var ingen av lagene som fikk pucken i mål og gikk til pause med likt utgangspunkt før den andre perioden. Det ville seg ikke for noen av lagene i den andre perioden heller, så da måtte vi vente til den tredje perioden før ting skulle skje. Det var Ringerike som først kunne slippe jubelen løs da de tok ledelsen med noen få minutter igjen på klokken, men det tok ikke lang tid før Sparta svarte og utlignet. Det endte med ekstraomganger og straffekonk før en avgjørelse kunne tas, og her var det Sparta som til slutt kunne juble for seier.

På søndag, kun noen timer etter forrige møte, så er lagene klare for en ny kamp, og nå er det Sparta som tar turen til Schjongshallen. Forrige gang Sparta dro til Schjongshallen så var det gutta i blått som virkelig styrte hele kampen og kunne dra hjem med en seksmålsseier og tre poeng i bagasjen.

Etter fire møter så er det Sparta som har kunnet juble for seier samtlige ganger og er klare for å gi alt i den femte og siste kampen mot Ringerike for sesongen. Pucken droppes søndag klokken 17:00 i Schjongshallen.

  • Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 43 – Johnny Corneil 27
  • +/-: Marcus Fagerudd 25 – Reid Andrew Petryk 5
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Thor Jørgen Torp Friestad 58
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 129 – Leonards Rimjans 99
  • Tobias Normann 92,8%, Kevin Carr 92,3% - Anders Mattias Pettersson 88,9%
  • Powerplay 26,0% - 18,8%
  • Boxplay 84% - 72,7%