Ringerike
RIN

Knallhardt straffet

Pepret Ringerike med skudd, men ble knallhardt straffet for utvisninger!

Dobbelt så mange skudd på mål, forventet mål etter sjanser nær det tredobbelte, men hva hjelper det når hjemmelaget var best der det gjaldt mest. Et unødvendig tap som kostet to verdifulle poeng, men det er bare å brette opp ermene og slå tilbake mot Grüner om ni dager.

Straffet knallhardt

Man gikk ut i hundre og skapte noen gedigne muligheter uten å klare overliste Landa i Ringerike-målet. I stedet ble man straffet knallhardt for et par unødvendige utvisninger hvor vertene scoret på begge, og når man selv ikke klarte å utnytte to overtall ble det en liten hyggelig første periode. Tross spillerovertak, flest store målsjanser samt flest skudd på mål ble det perioden man ble hardt straffet.

Sløste med sjansene

Det hjelper fint lite å dominere banespillet stort når man ikke tok vare på sjansene foran Landa. Det så lyst ut når Kristian Jakobsson satte inn 1-2 etter langvarig press for minuttet senere var det på ny to mål under. Hjemmelaget er farlig på kontringer gang på gang og det var kun en ting som gjaldt før tredje periode, mer desperasjon og vinne kampene foran målene.

Sikret sudden, men der kom smellen

Man gikk hardt ut i tredje, men uten at man klarte å få i den forløsende scoringen, men midtveis smalt det to ganger på i løpet av 30 sekunder. Først styrte Henrik Lilleberg Knold inn 2-3 før Robin Soudsky satte inn 3-3 like etter. Da var det stort håp om tre poeng, men en utvisning like etter gjorde at man mistet initiativet i kampen og man klarte ikke å vinne denne kampen ved full tid. Det klarte man ikke på overtid heller for igjen var det en utvisning som kostet dyrt. Dennis Ryttar sikret seieren for hjemmelaget i en match som vi absolutt skulle vunnet ved full tid. Nå ble det i stedet ett poeng og det var to for lite!