Grüner
GRU

Det er klart for Timeout-kampen!

Gutta fikk tøff motstand av Ringerike i Schjongshallen, men etter en liten landslagspause så er det endelig klart for ny kamp i Sparta Amfi.

Forrige møte mellom lagene var i begynnelsen av februar, og da var det Sparta som tok turen til Oslo og Grünerhallen. Her møtte gutta et Grüner-lag som var sultne på revansje etter den sterke seieren som Sparta tok med seg fra Grünerhallen i januar. Og det var nettopp Grüner som fikk den beste starten etter en jevnspilt førsteperiode. Begge lagene kom fra den første perioden uten mål, og det skulle ta litt tid før scoringene kom. Men her var det Grüner som fikk pucken først i mål, men Sparta svarte like etter og sikret uavgjort før den siste perioden. I den siste perioden fikk kampen to scoringer, ett fra hvert lag og måtte dermed ut i ekstraomganger. I ekstraomgangen var det Sparta som avgjorde og kunne dra hjem med sin fjerde seier mot Grüner.

Hvordan bidra med inntekter til Timeout-kampen? Les mer om Timeout-kampen og om besøk hos barna på Kalnes sykehus HER!

På tirsdag så er det årets Timeout-kamp som står på kalenderen. En kamp hvor gutta ikke bare spiller for poeng, men også for barn og unge på Kalnes Sykehus. I Sparta Amfi så er det mulig å kjøpe bamser som kastes ut på isen under Spartas første scoring eller så kan du ta med en bamse til Amfien, og bamsene blir samlet opp og donert til Kalnes Sykehus.

Bli med gutta på å støtte «En av oss-fondet» og barn og unge på Kalnes sykehus. Pucken droppes tirsdag klokken 18:30 i Sparta Amfi. Vi håper på å se så mange som mulig av dere til årets Timeout-kamp.

Medieguide for kampen kan lastes ned HER!

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 45 – Flere 24
  • +/-: Flere 24 – Shafaat Hashim 1
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Jussi Pasi Petteri Tammela 71
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 134 – Jussi Pasi Petteri Tammela 147