Stjernen
STJ

Knepent tap i Varner Arena

Men på lørdag er det lokalderby i Sparta Amfi mot Stjernen!

Det ble en spennende kamp da Sparta tok turen til Asker og Varner Arena. To lag i god form skulle møtes til en jevn og spennende kamp. Det var hjemmelaget som tok styringen i den første perioden med en scoring halvveis ut i perioden, og kunne gå til den første pausen med en ledelse. I den andre perioden så kom guttene fra Sparta tilbake, men uten scoring. Lagene gikk til den siste pausen uten flere mål, og guttene fra Sarpsborg måtte trå til i den siste perioden. Selv etter en god innsats så var det Frisk Asker som kunne juble for tre poeng.

Klart for derby i Sparta Amfi

Sparta og Stjernen har møttes til derby flere ganger over flere sesonger, og det resulterer i kamper med mye spenning og temperatur. Så langt denne sesongen så har lagene møttes to ganger, noe som har endt i en seier til Sparta og en seier til Stjernen. Nå er det Stjernen som tar turen fra Fredrikstad og over til Sarpsborg for å spille sesongens tredje derby. Forrige gang lagene møttes i Sparta Amfi så var det Stjernen som kunne ta med seg tre poeng hjem etter en spennende og jevn kamp.

Både Sparta og Stjernen har levert gode resultater så langt denne sesongen, og før søndagens kamp så er det 6 poeng som skiller de på tabellen. Vi håper dere er klare for et spennende derby her i Sarpsborg! Pucken droppes søndag klokken 15:30 i Sparta Amfi.