Frisk Asker
FRI

Seier mot Vålerenga, men på torsdag venter bortekamp mot Frisk Asker

Det ble en jevn start på kampen da Vålerenga tok turen til Sparta Amfi.

Det var Sparta som startet best i Sarpsborg, men det tok ikke lang tid før Vålerenga svarte med en utligning. Lagene gikk til den første pausen med 1-1 på tavlen. I den andre perioden så var det ikke mye som skilte lagene, og al skulle avgjøres i den tredje perioden. I den tredje perioden så var det hjemmelaget som kunne juble over scoring og 3 poeng som ble igjen i Sarpsborg.

Tur til Asker

Nå er det klart for ny kamp, og denne gangen tar gutta turen til Asker og Varner Arena. Sparta og Frisk Asker har møttes to ganger denne sesongen, noe som har endt med to seiere og seks poeng til Sparta. Frisk Asker møter opp på torsdag med fire seiere på de fem siste kampene, men det samme gjør guttene fra Sarpsborg og. Vi er klare for en spennende kamp med to lag som er i god form om dagen.

Pucken droppes torsdag 18:30 i Varner Arena.

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 29 – David Morley 31
  • +/-: Sebastian Erik Selin 21 – David Morley 15
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Magnus Tveit Geheb 39
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 85 – Per Anton Verner Holm 76