Frisk Asker
FRI

Bortesmell i Asker

Det ble et knepent, men surt 1-0 tap i kveldens toppkamp mot Frisk.

Gledelig at Eirik Børresen var tilbake, men man merket at Marcus Fagerudd måtte gi seg tidlig for dette ble en knokkelkamp og man klarte ikke å overliste en god Dahlberg og dermed ble det en tung busstur hjem uten poeng. Heldigvis kommer kampene raskt og søndag kommer Stjernen til et heftig Østfold-derby og da er det kun tre poeng som gjelder.

Tung start Det var Frisk som tok kommandoen fra start, og hadde de fleste mulighetene. Etter at man holdt unna et tidlig overtall kom scoringen midtveis fra Magnus Geheb. Etter scoringen hevet man spillet og kom bedre med og hadde et par gode muligheter og nærmest var Jakobsson som misset fra kloss hold. Man fikk en sen mulighet i overtall uten at man klarte å ta vare på den muligheten, men man startet andre med en mann mer. Vertene i fortjent ledelse 1-0 etter første tjue.

Store sjanser Like langt etter en målløs midtperiode og det kan man takke to solide målvakter for. Både Carr og Dahlberg stod som en levende vegg og reddet enorme muligheter begge veier. For dette var en periode det svingte av gjennom hele perioden og begge lagene brente enorme muligheter. Parker Bowles var alene med Dahlberg to ganger uten og lykkes blant annet, men kampen levde før tredje periode.

Ville seg ikke Det var vertene som kom best i gang i tredje periode, men man jobbet seg gradvis mer og mer inn i perioden. Men, dette var ikke en kamp som vil bli husket veldig lenge for det forløsende utligningsmålet kom aldri. Man presset bra på i sluttminuttene, men pucken ville bare ikke forbi Nichlas Dahlberg i Frisk-buret og for andre bortekamp på rad måtte man gå av isen uten scoringer. Et surt 1-0 tap, men nå ser man framover til søndagens Østfold-derby mot Stjernen.