• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Ringerike
RIN

Ringerike på besøk på torsdag!

Det lå an til et spennende møte da Stavanger Oilers tok turen til Sparta Amfi. Hallen var fylt med supportere og sesongens kroneskamp skulle spilles.

Sparta og Stavanger Oilers hadde allerede møtt hverandre en gang tidligere samme uke, og det lå mye spenning i luften da de skulle møtes igjen kun få dager etter Sparta tok seieren i DNB Arena. Og spenning ble det da begge lagene gikk til den første pausen uten mål, og alt skulle avgjøres på de to siste periodene. Og det var i den andre perioden at Sparta viste hvorfor nettopp de ligger på toppen av tabellen. Sparta fikk det første målet i kampen, og tok også det andre før Stavanger svarte. I den tredje perioden så var det nok en gang Sparta som startet best og scoret to mål til. Da sluttsignalet gikk så kunne både spillere og supporterne i Sparta Amfi juble for en sterk tremålsseier mot Oilers, og for den tiende seieren på rad.

Klare for å ta imot Ringerike

En uke har gått siden forrige kamp og det er endelig klart for en ny kamp, og denne gangen så er det Ringerike som tar turen til Sparta Amfi. Ringerike og Sparta har møttes to ganger tidligere denne sesongen, noe som har endt med to sterke seiere til Sparta. forrige gang langene møttes så var det i Schjongshallen og der scoret lagene til sammen 14 mål! Vi er klare for den tredje kampen mot Ringerike denne sesongen, og gutta skal gjøre alt for at tre poeng blir igjen i Sparta Amfi.

Medieguide for kampen finner du HER

Vi håper dere er like klare som oss når det skal spilles nok en spennende kamp her i Sparta Amfi. Pucken droppes torsdag klokken 18:30.

  • Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 25 – Leonards Rimjans 17
  • +/-: Sebastian Erik Selin 20 – Dustin Weldon Erik Parks 1
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Thor Jørgen Torp Friestad 52
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 70 – Leonards Rimjans 56
  • Tobias Normann 94,2% - Anders Mattias Pettersson 86,7%
  • Powerplay 24,7% - 22,1%
  • Boxplay 82,9% - 67,2%