Stavanger
STA

Stavanger i Amfien er neste!

Nok en seier til gutta, nå er det klart for kroneskampen i Sparta Amfi.

Det var endelig klart for kamp etter en liten pause, og gutta skulle måle krefter mot Stavanger Oilers i DNB Arena. Og den kampen startet de på best mulig måte, for det var nemlig Sparta som kunne juble først da de gikk til den første pausen med en ettmålsledelse. Etter den første hvilen så var det hjemmelaget som kunne juble da de reduserte foran egne supportere, men det skulle ikke ta lang tid før gutta fra Sarpsborg jublet høyest igjen. Spenningen var der da alt skulle avgjøres i den tredje perioden. Sparta økte ledelsen, men det skulle ikke ta lang tid før hjemmelaget svarte med en redusering. Men kampens femte mål ble det siste og tre poeng ble med hjem til Sarpsborg.

Når er det klart for ny kamp, og denne gangen er det Stavanger Oilers som tar turen til Sparta Amfi.

Det er for ny kamp mot Stavanger i Sparta Amfi, og det er ikke bare hvilken som helst kamp, men det er "Kroneskampen" som står for tur. Les mer om hvordan du skaffer deg billett her! En kamp hvor vi er klare for både høy temperatur på tribunene og på isen da begge lag kjemper for viktige poeng.

Medieguide for kampen kan lastes ned HER! (pdf)

Gutta er klare for å kjempe om seieren på isen og vi håper dere er klare for å kjempe om seieren på tribunen. Pucken droppes torsdag klokken 18:30 i Sparta Amfi.

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 24 – Daniel Thomas Kissel 24
  • +/-: Sebastian Erik Selin 19 – Bryce Maurice Joseph Gervais 14
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Carl Christoffer Karlsen 33
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 67 – Daniel Thomas Kissel 59