• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Sparta
SPA

Til Lillehammer på lørdag!

Sparta vant derbyet i Stjernehallen, men på lørdag går bussen til Lillehammer!

Det var duket for et utrolig spennende lokaloppgjør i Stjernehallen torsdag kveld. Det var mye å spille om, ikke bare for derbyet sin skyld, men også plasseringen på tabellen. Stjernen hadde muligheten til å rykke fra og Sparta hadde muligheten til å gå forbi. Og mellom Sparta og Stjernen så er det alltid mye spenning og to lag som kun kjemper for tre poeng og seier, og det var ikke noe annerledes torsdag kveld.

Det var ikke mye som skilte lagene i den første perioden, og begge lagene gikk til den første pausen uten mål. I den andre perioden så var det Sparta som startet best, og kunne juble for en ledelse. Men den gleden var kortvarig da Stjernen utlignet og de gikk til den siste perioden med uavgjort. Begge lag gikk ut til den siste perioden med ett mål, som var tre poeng og seier. Det var i den tredje perioden at gutta fra Sarpsborg virkelig kjempet i Stjernehallen. Med ikke bare en, men to scoringer så var det de som kunne juble for seier og tre poeng etter en tøff kamp.

Etter den solide seieren i Fredrikstad så er det klart for nok en bortekamp, denne gangen tar gutta turen til Lillehammer.

Sparta tar med seg den gode følelsen videre til en ny bortekamp, og til et lag. som også har to seiere på rad. Lillehammer er et lag gutta kjenner godt til, og så langt denne sesongen så er det Lillehammer som har vunnet begge kampene. Gutta reiser oppover med en god følelse etter flere solide kamper på rad, og er klare for en tøff kamp i Eidsiva Arena.

Pucken droppes lørdag klokken 16:00 i Eidsiva Arena.

  • Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 22 – Nicholas Gerard Dineen 18
  • +/-: Sebastian Erik Selin 17 – Martin Gran 7
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Joakim Bertil Lilliehöök 31
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 57 – Nicholas Gerard Dineen 60
  • Tobias Normann 93,2% - Trym Gran 91,6%
  • Powerplay 25,4% - 12,7%
  • Boxplay 81% - 85,1%