Sparta
SPA

Sparta møter Stjernen i Stjernehallen på torsdag!

Sparta er i storform for tiden, og det viste de også mot Frisk Asker sist lørdag.

Det var klart for en spennende kamp da Frisk Asker på lørdag tok turen til Sarpsborg og Sparta Amfi. Der var hjemmelaget son startet best da Jakobsson sendte Sparta i føringen. Etter den første pausen så fortsatte Sparta den gode trenden og doblet ledelsen før den siste perioden skulle spilles. Det var i den tredje perioden Frisk Asker fikk satt pucken i nettet, og spenningen økte utover sluttminuttene. Sparta klarte å sette to til i nettet og kunne dermed juble for en sterk 4-1 seier hjemme.

Nå er det klart for en ny kamp, og denne gangen så tar Sparta turen til Fredrikstad og Stjernehallen.

Endelig så er det klart for et nytt lokaloppgjør mellom Stjernen og Sparta. Forrige gang lagene møtte så var det Stjernen som sikret seieren i Sparta Amfi. Før kampen spilles så er det kun tre poeng som skiller de to lagene som ligger på første og andre plass, og det ligger dermed mye spenning i luften før lokaloppgjøret skal spilles i Fredrikstad.

Vi håper at så mange Spartasupportere som mulig tar turen til Stjernehallen. Pucken droppes torsdag klokken 18:30.

• Beste poengplukker: Flere 20 – Alex Dostie 23
  • +/-: Sebastian Erik Selin 18 – Kevin Lawrence Davis 13
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Filip Alexander Gunnarsson 18
  • Skudd på mål: Sebastian Erik Selin 53 – John Nicholas Piccinich 60