Storhamar
STO

Storhamar neste i Amfien!

Gutta viste at det er dem som styrer i Sparta Amfi da Manglerud Star kom på besøk på lørdag.

Sparta startet best, og kunne gå til den første pausen med en scoring og ledelse. Etter hvilen så var det Manglerud som startet best, og fikk i en utligning. Men Sparta slo tilbake og beholdt ledelsen inn i den tredje perioden. I den tredje og siste perioden så avsluttet Sparta med to mål, noe som ga dem en 4-2 seier foran egne supportere i Sparta Amfi.

Nå er det klart for en ny uke med mange kamper, og gutta starter uka med nok en hjemmekamp. Denne gangen er det Storhamar som tar turen ned til Sparta Amfi, og som vi kunne se tidligere i sesongen så er Storhamar et tøft lag å møte, noe som gutta fikk erfare da de tok turen til Hamar og CC-Amfi i september. Men nå er det Sparta som har hjemmefordelen når de ta imot Storhamar hjemme i Sarpsborg.

Pucken droppes førstkommende tirsdag klokken 18:30 i Sparta Amfi. Vi håper å se så mange som mulig av dere da gutta skal krige mot laget fra Hamar.

Medieguide for kampen kan lastes ned HER.

• Beste poengplukker: Sebastian Erik Selin 17 – Patrick Thoresen 19
  • +/-: Sebastian Erik Selin 16 – Adrian Saxrud Danielsen 15
  • PIM: Marcus Fagerudd 29 – Jonas Djupvik Løvlie 29
  • Skudd på mål: Sebastian Erik Selin 43 – Peter Markham Quenneville 48