Vålerenga
VIF

Sparta møter Vålerenga på torsdag i Oslo!

Sparta leverte nok en solid kamp i Sparta Amfi på tirsdag og torsdag tar de turen til Oslo og nye Jordal Amfi.

Det ble en jevn start på kampen da Storhamar kom til Sparta Amfi tirsdag kveld. Sparta startet den første perioden best, men Storhamar brukte ikke lang tid på å svare. Begge lagene klarte å score to før den første pausen, og var klare for å kjempe om en ledelse i den andre perioden. Etter den første hvilen så var det fortsatt ikke mye som skilte lagene, og de gikk til den siste perioden med uavgjort. Det var i den tredje perioden det skulle avgjøres, og der var det Sparta som viste seg best frem og kunne juble for en 5-3 seier ved kampslutt.

Nå er det klart for bortekamp, og denne gangen er det Oslo og Vålerenga som venter på gutta fra Sarpsborg. Vålerenga har vært solide så langt denne sesongen, og det har ført til en førsteplass på tabellen. Forrige gang lagene møttes så var det Sparta som kom best ut av det etter en solid 4 - 0 seier hjemme i Sparta Amfi.

Gutta er klare for kamp i Jordal Amfi og skal gjøre alt for at tre poeng blir med hjem til Sarpsborg. Pucken droppes torsdag klokken 18:30 i Jordal Amfi.

• Beste poengplukker: Flere 17 – Mathis Olimb 16
  • +/-: Sebastian Erik Selin 17 – Oskar Kalle Ekelund 11
  • PIM: Marcus Fagerudd 29 – Mika Antero Partanen 10
  • Skudd på mål: Sebastian Erik Selin 47 – Mika Antero Partanen 63