Grüner
GRU

Grüner kommer på besøk på lørdag!

Det gikk ikke helt veien for Sparta mot Lillehammer forrige lørdag, men gutta får en ny sjanse til å vise seg frem i Sparta Amfi nå på lørdag.

Gutta var klare for å revansjere tapet i serieåpningen da Lillehammer kom på besøk forrige lørdag, men bortelaget hadde andre planer da de tok turen ned til Sarpsborg og Sparta Amfi. Begge algene spilte jevnt gjennom hele kampen, og sto igjen med like mange mål etter tre perioder. Da ekstraomgangen var ferdig så var det Lillehammer som til slutt kunne juble over seier i Sparta Amfi.

Sparta som var inne i en utrolig god periode litt tidligere i sesongen har snudd til det litt mer uheldige de siste ukene med to veldig uheldige tap på de to siste kampene. Grüner derimot har hatt en periode med noe mer positivt utfall enn Sparta. På de to siste kampene så har Oslo-laget sikret seg to sterke seiere, hvor den siste endte med hele ni mål, og det var Grüner som sto for syv av dem. Men nå på lørdag så er Sparta klare for å snu den litt dårligere perioden, og det skal de prøve på her i Sparta Amfi.

Etter en ukes pause siden forrige kamp så er gutta klare for en spennende kamp her i Sparta Amfi hvor det skal kjempes om tre nye poeng. Pucken droppes lørdag i Sparta Amfi klokken 16:00.