• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Sparta
SPA

Sterk seier i Asker!

En sterk lagseier endte med 5-3 borte mot Frisk.

En jevnspilt første periode hvor spillet bølget begge veier, og begge lag skapte noen farligheter foran målene. Både Norman og Dahlberg stod godt i buret. Men, ett mål fikk man og det var Marcus Fagerudd som utnyttet en defensiv miss fra Frisk og alene men med skrå vinkel satt han inn periodens eneste scoring.

En periode som startet med mye rot og dårlig spill begge veier før det tok ordentlig fyr. Først satte Henrik Lilleberg Knold 2-0 på en god overgang før Paulius Gintautas smalt inn det tredje like etter. Da så det veldig lyst ut, men to Frisk scoringer på 15 sekunder sikret full spenning før tredje periode.

Med ett mål opp før tredje periode var det full spenning før siste tjue. Men, vi fikk en kjempe åpning da Martin Grönberg satte inn 4-2 via en frekk scoring rundt kjøkkenveien.

Mot slutten ble det spennende med en liten match på Fagerudd og en 3-4 scoring , men gutta ofret seg maks og sekundet før slutt satte Sebastian Selin inn 5-3 i det tomme buret. Alt i alt en sterk seier av Sparta og andreplass på tabellen med 16 poeng.