• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Sparta
SPA

Sterk seier i Asker!

En sterk lagseier endte med 5-3 borte mot Frisk.

En jevnspilt første periode hvor spillet bølget begge veier, og begge lag skapte noen farligheter foran målene. Både Norman og Dahlberg stod godt i buret. Men, ett mål fikk man og det var Marcus Fagerudd som utnyttet en defensiv miss fra Frisk og alene men med skrå vinkel satt han inn periodens eneste scoring.

En periode som startet med mye rot og dårlig spill begge veier før det tok ordentlig fyr. Først satte Henrik Lilleberg Knold 2-0 på en god overgang før Paulius Gintautas smalt inn det tredje like etter. Da så det veldig lyst ut, men to Frisk scoringer på 15 sekunder sikret full spenning før tredje periode.

Med ett mål opp før tredje periode var det full spenning før siste tjue. Men, vi fikk en kjempe åpning da Martin Grönberg satte inn 4-2 via en frekk scoring rundt kjøkkenveien.

Mot slutten ble det spennende med en liten match på Fagerudd og en 3-4 scoring , men gutta ofret seg maks og sekundet før slutt satte Sebastian Selin inn 5-3 i det tomme buret. Alt i alt en sterk seier av Sparta og andreplass på tabellen med 16 poeng.