Stjernen
STJ

Våknet for sent

En periode var ikke nok og Stjernen vant igjen med ett mål i Amfien.

Et feststemt Sparta Amfi fikk en drømmestart på kampen, men det var Stjernen som jublet for alle poengene etter at 1-4 ble til 3-4 i tredje periode. En god avslutning var ikke nok denne kvelden.

Fra drømmestart til ille Man gikk rett i strupen på Stjernen og belønningen kom tidlig etter at Trym Østby satte inn sitt første mål for sesongen og stemningen var på kokepunktet i et nær fullsatt Sparta Amfi. Men, et enkelt Stjernen mål like etter snudde kampen for Stjernen var ytterst effektive i de første tjue minuttene. I stedet for å gå mye på skøyter ble man litt passive og det straffet seg da for Piccinich satte inn 2-1 og vondt gikk til verre da to unødvendige utvisninger førte til 1-3. Bratt oppoverbakke etter 1.periode med andre ord. Svak midtperiode Man hadde et håp om å snu det i midtperioden, men det var gjestene Stjernen som var det førende laget. Det kunne fort vært annerledes hvis Martin Grönberg hadde satt den enorme muligheten hvor han bommet på åpent tidlig i perioden. Igjen var det en utvisning som stelte det i stand bakover for Stjernen økte i overtall og det etter at en soleklar Stjernen-utvisning ikke ble tatt like før egen utvisning. Den var klar den, men surt når et overtall ble til et undertall og baklengs i stedet. Et ærlig forsøk Man fikk en tidlig redusering og trampet på for mer. Men, Stjernen holdt unna til tross store muligheter foran Stjernen-kassa. En sen Marcus Fagerudd scoring i overtall sikret et spennende avslutningsminutt, men pucken ville bare ikke inn og gjestene sikret nok en seier mot Sparta.

Kampfakta: -Sparta – Stjernen 3-4 (1-3, 0-1, 2-0) -3123 tilskuere i Sparta Amfi -03.19, 1-0 Trym Østby (Mikhali Teppo, Emil Lundberg)

• 03.59, 1-1 Stian Kaltrud Nystuen (Ole Einar Engelland Andersen)
  • 11.57, 1-2 Josh Piccinich (Austin Cangelosi, Alex Dostie)
  • 14.06, 1-3 Stian Kaltrud Nystuen (Josh Piccinich, Brendan Ellis), PP2
  • 32.26, 1-4 Austin Cangelosi (Alex Dostie, Brendan Ellis), PP1
  • 43.33, 2-4 Håvard Salsten (Sebastian Selin, Martin Grönberg)
  • 58.19, 3-4 Marcus Fagerudd, PP
  • Skudd: 32-26
  • Utvisningsminutter: Sparta 6x2, Stjernen 5x2

Spartas lag: Kevin Carr Tobias Normann

• 1.femmer: Marcus Fagerudd - Jonas Meisingset Emil Lundberg – Niklas Roest – Kristian Jakobsson
  • 2.femmer: Mikhali Teppo – Niclas Jessesen Eirik Børresen – Martin Grönberg – Sebastian Selin
  • 3.femmer: Robin Soudsky – Maksims Ponomarenko Vetle Salsten – Trym Østby – Henrik Lilleberg Knold