• Hovedpartnere

  Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Hattrick av «Jacke»

Kristian Jakobsson med tre scoringer og resten av laget leverte en bunnsolid bortekamp med 6-2 seier borte mot MS.

En vanskelig bortekamp endte med en knallsterk seier fra et heltent lag som gikk rett i strupen på vertene fra start. Kristian Jakobsson ble dagens mann med tre scoringer, mens de øvrige målene ble scoret av Niklas Roest, Håvard Salsten og Sebastian Selin.

God åpning En meget god første periode fra Sparta, men at ledelsen kun var på 1-0 kan MS takke sin målvakt for. For man hadde plent av muligheter til å øke ledelsen etter at Kristian Jakobsson smalt inn 1-0 scoringen i overtall fra sin sedvanlige posisjon med et direkte skudd som Gillam ikke rakk å reagere på. Men, han reagerte på en mesterlig vis på sjansen til Martin Grönberg hvor kun en feberredning hindret 2-0. Litt senere var han på farta igjen med en god redning etter at Vetle Salsten med en farlig styring fra et skudd fra Teppo. Skuddene endte 15-3 og etter spill og sjanser burde det stått mer enn 1-0.

Viktig Jakobsson scoring Midtperioden startet som den første hvor Sparta dominerte stort i banespillet og hadde en rekke gode muligheter foran Gillam i MS-buret men målet lot vente på seg. Men, etter drøye åtte minutter kom scoringen sitert Niklas Roest. Han fikk en fin pasning fra Lundberg og alene gjør han ingen feil og satt pucken mellom bena på sisteskansen til vertene. Etter scoringen kom hjemmelaget bedre med og skapte noen gode muligheter, men Norman stod godt i buret. Han var dog sjanseløs på et godt skudd fra Frøshaug i overtall et minutt før hvilen. Et hjemmelag som hadde kjempet seg tilbake i kampen kunne fått en momentum før tredje, men kun syv sekunder før signalet fikk Kristian Jakobsson pucken i drømme-posisjon og klinket inn 3-1 etter litt klabb og babb i MS-forsvaret i forkant. Fullførte hattricket Tredje målet rett før pause var viktig og man gikk ut og tak i kampen fra start i tredje også, og et nytt overtallsspill sørget for 4-1. Pucken gikk kjapt mellom spillerne og Kristian Jakobsson fullførte sitt hattrick med et nydelig skudd i bortre kryss. Da gikk man over i en fase hvor man hadde god kontroll på hendelsene og hjemmelaget skapte ingenting før målet litt ut av ingenting kom seks minutter før slutt. Men, håpet til MS ble raskt slukket og godt samspill mellom Gintautas og Håvard Salsten sørget for at Salsten satte inn 5-2 etter en fin avslutning. Bare halvminuttet senere lå pucken igjen bak Gillam da Martin Grönberg vant pucken på egen blå, satte fart med et par lekre dragninger fikk han i vei en avslutning som endte med en retur rett ned til Sebastian Selin som scoret sitt første mål i det tomme buret. En meget sterk borteseier og tre velfortjente poeng med hjem til Sarpsborg.

Kampfakta: MS – Sparta 2-6 (0-1,1-2,1-3) 327 tilskuere i Manglerud Ishall

 • 04.08, 0-1 Kristian Jakobsson (Marcus Fagerudd, Niklas Roest), PP1
 • 28.06, 0-2 Niklas Roest (Emil Lundberg, Maksims Ponomarenko)
 • 38.51, 1-2 Emil Frøshaug (Darien Craighed, Jonathan Racine-Clark), PP1
 • 39.53, 1-3 Kristian Jakobsson (Niklas Roest, Emil Lundberg)
 • 42.31, 1-4 Kristian Jakobsson (Marcus Fagerudd, Niklas Roest), PP1
 • 54.04, 2-4 Emil Bejmo (Parker Bowles)
 • 54.53, 2-5 Håvard Salsten (Paulius Gintautas)
 • 55.53, 2-6 Sebastian Selin (Martin Grönberg)
 • Skudd: 18-38
 • Utvisningsminutter: MS 6x2, Sparta 2x2

Spartas lag: Tobias Norman/Kevin Carr

 • 1.femmer: Marcus Fagerudd – Jonas Meisingset – Emil Lundberg – Niklas Roest – Kristian Jakobsson
 • 2.femmer: Mikhali Teppo – Niclas Jessesen – Sebastian Selin – Martin Grönberg – Eirik Børresen
 • 3.femmer: Jesper Martinsen Lilleberg – Maksims Ponomarenko – Vetle Salsten – Trym Østby – Henrik Lilleberg Knold
 • 4.femmer: Robin Soudsky – Paulius Gintautas – Håvard Salsten – Andre Wang Bjerketvedt