• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Sparta
SPA

Sliteseier på løkka

En storspillende Tobias Norman holdt nullen, men man måtte slite for poengene borte mot Grüner

Det var ingen kamp som går inn i bøkene på en kamp man vil huske over tid, men det viktigste ble med hjem til Sarpsborg, nemlig tre poeng! Spillerne var raskt med å takke Tobias Norman etter matchen for Spartas bestemann var hovedgrunnen til at det ble seier i dagens kamp. Mens Grüner presset på for utligning var det Norman bakerst som stengte buret. En tidlig scoring i overtall fra Gintautas og en i sluttminuttet av Jakobsson i åpent mål var de to målene som ble scoret og man fikk de tre poengene man kom for på Grünerløkka.

Gintautas åpnet scoringskontoen.

Det ble en jevnspilt første tjue uten at altfor mye skjedde foran begge målene, men noen muligheter var det begge veier. Hjemmelaget hadde sine muligheter i overtall, mens Sparta foruten scoringen i 5-4 var nærmest ved et par anledninger fra Marcus Fagerudd. Målet kom etter drøye 7 minutter da Paulius Gintautas satte inn sin første i Sparta-drakta da tidligere Sparta-spiller Tim Robin Johnsgård satt utvist. Målet kom etter en styring foran kassa etter et skudd fra Kristian Jakobsson.

Ingen god midtperiode.

Det var Grüner som startet andre klart best og skapte mye foran Tobias Norman, men sisteskansen holdt unna det som kom. Man kom bedre med utover i perioden og både Selin og Gintautas hadde store muligheter til å øke ledelsen. Men, dette var vertenes periode og at den endte uavgjort skal Sparta være mest fornøyd med.

Holdt unna.

Det var Grüner som jaget scoring, men Tobias Norman stengte buret denne ettermiddagen og når man selv ikke klarte å utnytte to overtallsmuligheter ble det spennende helt inn. Helt på tampen fikk Grüner en gyllen mulighet til å utligne i et overtall som startet med 5-4, men de tok ut målvakten på slutten og presset på med to mann mer. En lang befriende puck og en vinnende duell senere satte Kristian Jakobsson inn 2-0 i åpent mål. Tre poeng hjem til Sarpsborg hvor det var som ikke stemte smakte godt likevel.

Kampfakta: Grüner – Sparta 0-2 (0-1,0-0,0-1) 225 tilskuere i Grünerhallen 07.27, 0-1 Paulius Gintautas (Kristian Jakobsson, Niklas Roest), PP1 58.36, 0-2 Kristian Jakobsson, SH1 Skudd: 27-20 Utvisningsminutter: Grüner 3x2, Sparta 5x2

Spartas lag:

  • Tobias Norman - Kevin Carr
  • 1.femmer: Marcus Fagerudd – Jonas Meisingset – Kristian Jakobsson – Niklas Roest – Emil Lundberg
  • 2.femmer: Miihkali Teppo – Niclas Jessesen – Sebastian Selin – Martin Grönberg – Eirik Børresen
  • 3.femmer: Maksims Ponomarenko – Jesper Martinsen Lilleberg – Vetle Salsten – Trym Østby – Henrik Lilleberg Knold
  • 4.femmer: Robin Soudsky – Paulius Gintautas – Håvard Salsten – Calle Spaberg Olsen