• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Sparta
SPA

Endelig er det seriestart!

Etter en lang sommer så er gutta endelig tilbake på isen og klare for seriestart. Sommeren har blitt brukt til både litt ferie og opptrening til denne sesongen.

Sesongpremieren skal spilles mot Lillehammer på bortebane, to lag som kjenner godt til hverandre etter flere år i den gjeveste divisjonen i hockey i Norge. Lagene møttes til flere kamper i fjorårets sesong og delte seirene seg imellom. Selv med en svakere plassering på tabellen i fjor så var Lillehammer sterke mot Sparta og fikk med seg flere poeng etter møtene, og det er ingen grunn til å tro at de ikke kommer til å kjempe for det samme i år. Det er to sterke lag med et ønske om å vinne som møtes i Lillehammer til lørdag.

Det har blitt levert mange solide treningskamper fra Sparta mens vi har ventet på seriestart. Blant annet tre kamper den siste uken, hvor gutta avsluttet med en solid generalprøve mot Frisk Asker. Lillehammer har også vist hva de kan gjennom en lang oppkjøring til årets sesong, der de har levert gode kamper med gode resultater mot flere divisjonskollegaer.

Gjennom sesongen 2021/2022 viste Sparta hva de kan og leverte flere gode resultater som igjen ga en god plassering ved sesongslutt. Denne sesongen skal gutta gjøre alt for å levere fra øverste nivå og da trenger de all den støtten de kan få fra tribunen og deres trofaste supportere. Vi håper dere er like klare for årets sesong og sesongpremiere som vi er.

Pucken droppes lørdag den 10/9 klokken 18.00 i Eidsiva Arena.