• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Sparta
SPA

Bunnsolid i Stavanger

Anført av en meget god Paterson i buret spilte Sparta en strålende utført bortekamp og festet grepet i semifinalen etter 2-1 seier.

Med sentrale spillere ute, og dessverre uten Grönberg også gikk gutta ut med selvtillit etter seieren sist. En meget god lagmoral i bunn anført av en meget god Jake Paterson stoppet Stavanger denne fredags kvelden.

Målene ble scoret av Henrik Lilleberg Knold og Kristian Jakobsson og bestemannsprisen gikk til Jake som stoppet 35 skudd. Nå leder man denne serien med 2-1 i kamper og neste akt spilles hjemme søndag klokka 15.

God åpning

En meget god periode fra Sparta som stod bra opp i alle dueller og var med på en helt annen måte enn starten i Stavanger sist.

Henrik Lilleberg Knold åpnet scoringene med et godt håndleddsskudd og flere gode muligheter hadde man, og den beste var fra Sondre Ahlsen som misset alene med Holm.

Man holdt unna en 2 minutter senere I perioden, men Stavanger fikk sin utligning like etter ved Whitney.

En jevn og god periode endte 1-1.

I føringen

Midtperioden var preget av to gode defensive lag som holdt hverandre de helt store mulighetene. Noen var det begge veier, men det åpnet seg ikke før et overtallsspill drøye fem minutter før pause.

Da kom Kristian Jakobsson til sitt rette og smalt inn 2-1 til høyre for målvakt sett med Sparta-øyne. Perioden ebbet ut med det ene målet og skuddene endte også ganske likt 9-8 til Oilers.

Holdt unna

Som ventet var det hjemmelaget som styrte det meste av spillet i tredje periode og de skapte noen farlige målsjanser foran Paterson, men mange av skuddene kom fra dårlig vinkel og man ofret seg i hver eneste duell og gjorde forholdene maks for vår sisteskanse.

Et siste stormløp kom, men man ryddet bra unna foran Paterson og sikret en fortjent seier i DNB Arena og opp i 2-1 i kamper.

  • Kampfakta:

  • Stavanger – Sparta 1-2 (1-1,0-1,0-0)

  • 3 627 tilskuere i DNB Arena

  • 06.49, 0-1 Henrik Lilleberg Knold (Sander Thoresen, Håvard Salsten)

  • 13.35, 1-1 Steven Whitney (Ludvig Hoff, Andre Strandborg)

  • 35.09, 1-2 Kristian Jakobsson (Marcus Fagerudd, Daniel Olsson Trkulja), PP1

  • Skudd: 36-16

  • Utvisningsminutter: Stavanger 1x2, Sparta 1x2