Stavanger
STA

Dårlig åpning ødela!

En svak første periode ødela mye, men man har mye å gå videre på fram mot onsdag fra andre og ut.

Det ble for tungt etter 0-3 etter første periode, men gutta hevet seg utover kampen og kunne fort tatt dette. To raske mål på slutten skapte spenning, men det ble med kun nesten. Nå gjelder det å mobilisere onsdag for denne serien skal vendes til Spartas fordel!

Kjørt rundt med

Det var ingen god åpning på denne semifinaleserien og Oilers kjørte på fra start og kun en god Jake Paterson holdt oss inne i matchen. Men, han måtte til slutt gi tapt for et sultent hjemmelag som gikk ut i hundre.

Berg Paulsen satte det første før Bordson scoret like etter at man fikk fullt lag midtveis. Vertene fortsatte å kjøre på og det var symptomatisk for en dårlig første tjue at eneste skudd på mål fra Sparta kom fra en lompe fra rødlinjen. Mot slutten fikk man muligheten i overtall, men i stedet for 1-2 kom det tredje på kontring. En helsvart periode og en tung vei å gå før midtperioden.

Steppet opp

Pinlig sa Sjur Robert Nilsen til TV2 i starten av andre periode og da han refererte han til første tjue. Og det var et annet Sparta-lag som kom på isen i andre periode. Man startet å vinne dueller og kom til sjanser.

Etter en feil av Oilers i midtsona kom man 2-0 alene med Henrik Holm og Magnus Nilsen gjorde ingen feil og det startet en meget god periode for Spartas del. Henrik Lilleberg Knold var frampå returen fra Trym Østbys skudd og dermed var man bare ett mål bak og det lå mer i lufta.

Dessverre så utnyttet Oilers en unødvendig utvisning for å forsinke spillet, men to mål før tredje var ingen umulighet.

Bare nesten

Man måtte ut å jage, men Oilers spilte smart og lå langt tilbake i banen og ventet tålmodig. Bedre ble det ikke når Burton styrte inn 5-2, men man ga aldri opp. 3-5 kom med en nydelig backhand i krysset fra Niclas Jessesen før Emil Lundberg noe heldig satte inn 4-5 via Andreas Klavestad, men nærmere kom man aldri. På slutten ble man snytt for en soleklar utvisning for feil håndstopp, det samme som Trym Østby måtte ut for tidligere i kampen så man mistet en god mulighet til å forlenge denne kampen.