Storhamar
STO

Sølvet glapp

Det ble en tungt tap da man ble nullet mot Storhamar og nå venter Frisk i kvartfinalen.

Forutsetningene var jo greie før kampen, like mange eller flere poeng enn Stjernen ville sikre sølvet, men slik gikk det ikke. Man klarte ikke å utnytte det store overtaket i første periode i tellende uttelling og i stedet var det Storhamar som i motsetning av Frisk mot Stjernen hadde møtt opp til match som kriget hjem seieren med 3-0

Storhamar startet best første minuttet, men derfra og ut bodde man nærmest inne i Storhamars sone, men selv med to muligheter i spill 5-4 og stor spilledominans så klarte man ikke å få pucken inn bak Storhamars målvakt. Perioden ble avsluttet med temperatur hvor både Sander Thoresen og Storhamars Lane Scheidl ble sendt i dusjen etter en slåsskamp. Sander er tilbake søndag, mens Storhamars spilleren fikk stor straff og kan vente seg karantene.

Det gjelder å sette sjansene og utnytte overtaket for andre periode snudde rollene om. Fra å være totalt dominerende var det gjestene Storhamar som tok tak kampen og begynte å vinne de viktige duellene. Ikke minst fikk de også to mål fra Martin Rønnild og en periode under pari endte med et vanskelig utgangspunkt før tredje periode.

Man gikk hardt ut for å få et raskt reduseringsmål, men i stedet var det Storhamar som satte inn det tredje i overtall. Etter det gikk lufta litt ut og selv om man ga det et realt forsøk hadde Storhamar kontroll, og dermed glapp sølvet til naboen Stjernen. Kampfakta: Sparta – Storhamar 0-3 (0-0,0-2,0-1)